21 de jul. 2013

Roger Molina crea una escola de porters a Riudoms, a través d’Okporters

Font: Premsa Okporters.net


El porter d'OK Lliga Roger Molina ha creat una escola de porters que s’iniciarà el dia 1 d’octubre i tindrà com a seu principal el Pavelló Municipal de Riudoms, gràcies a la col·laboració del C. P. Riudoms.



L’escola ofereix una nova metodologia d’entrenament amb l’objectiu principal de formar porters que sàpiguen entendre el joc. Probablement arribar a tenir un nivell alt de tècnica no sigui el més complicat sinó l’aplicació d’aquesta tècnica mitjançant una correcta presa de decisions. La intel·ligència i el saber decidir sota pressió són aspectes fonamentals avui en dia per adquirir un alt nivell com a porter. Aquesta serà la essència del que es treballarà a l’escola.



L’activitat es dividirà en dos grups en dos dies diferents durant cada setmana, els dimarts i els dijous. Podeu trobar més informació al web: www.okporters.net



L'enllaç per veure el vídeo promocional és el següent: http://www.okporters.net/p/presentacio-d-okporters.html

 
Més informació:

Roger Molina, tel. 669 860 230

okporters@okporters.net


20 de jul. 2013

El Moritz CE Vendrell presenta oficialment les noves incorporacions per a la propera temporada

Font: Premsa CE Vendrell


La Secció d'Hoquei del CE Vendrell ha presentat oficialment les noves incorporacions a la plantilla del Moritz CE Vendrell per a la propera temporada, que són: Carlos Cortijo, procedent de l'Alcobendas; el porter Xús Fernández, procedent del Vilafranca; Sergi Miras, procedent del Barça, i el vendrellenc Jordi Ferrer i Jordi Creus, els dos procedents del Vilanova. A la presentació s'ha hagut d'excusar l'absència d'una altra nova incorporació. Es tracta del porter Xavi Puigbí, procedent del Noia que, per motius d'agenda, no ha pogut assistir a la presentació i serà presentat properament de forma individual.

El president de la Secció d'Hoquei del CE Vendrell, Víctor Romagosa, ha explicat que després d'una temporada històrica, amb la consecució de la Copa del Rei, de la Copa CERS i del tercer lloc a l'OK Lliga, en l'any del Centenari del Club, hi ha molta il·lusió amb la nova temporada, ja que l'equip continuarà fent història disputant per primera vegada les supercopes d'Espany i d'Europa i la Lliga Europea. I tot això es farà amb una plantilla que s'hagut de fer gairebé totalment nova i amb la continuïtat de Guillem Cabestany com a entrenador del Moritz CE Vendrell una temporada més. Els jugadors que continuen són Eloi Albesa, Lluís Ferrer i Àngel Rodríguez. L'esforç, el treball i la humilitat seguiran essent els trets distintius d'un equip que lluitarà per aconseguir noves fites per a la història d'un Club i de tot un poble.

L'entrenador Guillem Cabestany ha explicat que el conjunt del cos tècnic continua una temporada més amb il·lusió i ganes de treballar. I això s'ha renovat amb la incorporació d'uns jugadors que ja han demostrat compromís i ganes de participar en el projecte del Moritz CE Vendrell. L'entrenador ha dit que el primer objectiu és que el nou grup de jugadors faci equip amb el que tot això comporta. I el segon objectiu serà ser una any més un equip de l'OK Lliga competitiu. D'altra banda, ha remarcat que cal començar de zero i no fixar-nos amb el que es va aconseguir la temporada passada.
I els jugadors han mostrat la seva satisfacció per formar part del projecte esportiu del Moritz CE Vendrell i han manifestat que vénen amb molta il·lusió i amb moltes ganes de treballar i de formar un gran equip. Particularment, Jordi Ferrer ha dit que està molt content de tornar al Vendrell, on es va formar com a jugador d'hoquei.

El president de la Secció d'Hoquei del CE Vendrell ha finalitzat la presentació demanant la màxima col·laboració possible de les administracions públiques i de les empreses privades per poder mantenir l'hoquei vendrellenc a la màxima categoria i poder continuar portant el nom del Vendrell per tota Europa. D'altra banda, Víctor Romagosa també ha fet una crida a l'afició per continuar omplint el pavelló en cada partit que es jugui a casa i per aconseguir augmentar el nombre de socis col·laboradors, ja que és molt important la col·laboració de tothom per continuar fent història. Properament, s'informarà sobre l'adquisició de les targetes de col·laborador/a per a la temporada 2013-14.

19 de jul. 2013

Roger Molina publica un llibre electrònic sobre l'entrenament de porters

Font: Premsa okporters.net


El porter d'OK Lliga Roger Molina ha publicat un llibre electrònic sobre l'entrenament de porters en la fase d'iniciació.



Sota el títol El hockey patines desde la portería, aquest llibre està pensat per proporcionar una eina de suport a totes aquelles persones que volen aprofundir en aspectes tècnics relacionats amb la figura del porter. El contingut està basat en el desenvolupament de deu aspectes importants per a l'evolució del porter en l'etapa d'iniciació.



La fase d'iniciació es pot entendre com la de preparació per afrontar més endavant l'etapa de perfeccionament, on es tracten detalls més tècnics. Així doncs, una bona preparació amb conceptes bàsics pot esdevenir fonamental per treballar millor en etapes formatives posteriors.



L'enllaç per poder-lo descarregar és el següent: https://payhip.com/b/bYj1



També es pot adquirir des de la web: www.okporters.net

 
Més informació:

Roger Molina, tel. 669 860 230

 

EL DIA 19 EL SHUM CELEBRA LA SEVA ASSAMBLEA GENERAL

Font: Premsa SHUM
El SHUM Grupo Maestre celebra el proper divendres 19 de juliol de 2013 l'Assemblea General Ordinària. L'acte tindrà lloc a La Societat de Maçanet de la Selva a les 20.00h en primera convocatòria i a les 20.15 en segona.
L'ordre del dia és següent:
 
Lectura i aprovació, si s'escau, de l'acta de l'Assemblea anterior.
  1. Resum de la temporada 2012-2013.
  2. Presentació dels nous membres de la junta directiva.
  3. Explicació del nou projecte esportiu temporada 2013-2014.
  4. Proposta i aprovació, si s'escau, del pressupost de la temporada 2013-2014.
  5. Precs i Preguntes.
La Junta espera l'assistència dels socis i aficionats al SHUM Grupo Maestre.
Per a més informació, o per altres qüestions, la junta està a la seva disposició per escoltar-los i atendre'ls, ja sigui a través de mitjans tradicionals, correu electrònic, web i xarxes socials.  

18 de jul. 2013

Primera i exitosa edició del Torneig de Veterans amateur que ha organitzat el Club Hoquei Mataró.

Font: Josep Mª Spà

Joan Jubany, un dels impulsors dels veterans del CH Mataró explicava que la idea del torneig va sortir després de les exitoses trobades que hem estat fent els darrers anys. Ara ja fa dos anys que estem entrenant un cop per setmana, i ja hem disputat diversos partits i tornejos. El més important, però, és no prendre mal.

Bon nivell d'hoquei patins i, sobretot, molta igualtat en la majoria dels partits. 

La final es va haver de decidir des del punt de falta directa. El Llars Mundet va marcar les dues primeres i el Plana de Vic va fallar les dues. Lluís Font, del Llars Mundet, explicava a l'acabar el partit que no ens imaginàvem poder arribar tan lluny. La nostra intenció és passar-ho bé, però hem arribat fins on hem arribat i sense prendre mal, i això, a aquestes edats, és el més important.


Els participants a la final
Destacar, a nivell local, que van participar al torneig, entre els dos equips del club, una vintena de jugadors de diferents èpoques. El duel pel cinquè i sisè lloc va ser molt emocionant i es va decidir per petits detalls, després que el Mataró A estigués a punt de remuntar un 1 a 6.


Imatge d'un dels partits del torneig
Els arbitratges van anar a càrrec de jugadors de la base del CH Mataró que s'estan treient el títol d'àrbitre.

Al final del torneig, es va procedir al lliurement de trofeus a càrrec del president de l'entitat Josep Fontdeglòria. Hi va haver una copa pels tres primers classificats i un diploma per a tots els equips, amb el disseny del cartell, que ha tingut tant d'èxit.

Des del club ja es comença a pensar en repetir l'experiència que tant va agradar.

Moment del lliurament del premi als guanyadors
GRUP A
Fistros 5 - 3 Malgrat
Mataró A 4 - 4 Fistros
Malgrat 7 - 4 Mataró A

Classificació
Fistros 4 punts
Malgrat 3 punts
Mataró A 1 punt

GRUP B
Mataró B 4 - 6 Arbúcies
Mataró B 4 - 9 Plana de Vic
Arbúcies 3 - 8 Plana de Vic
Classificació
Plana de vic 6 punts
Arbúcies 3 punts
Mataró B 0 Punts

Semifinals
Fistros 5 - 3 Arbúcies
Malgrat 3 - 11 Plana Vic
 
Cinquè i sisè lloc
Mataró A 5 - 9 Mataró B

Tercer i quart lloc
Arbúcies 3 - 6 Malgrat

Final
Fistros 4 (2) - 4 (0) Plana Vic

CLASSIFICACIÓ FINAL
1r Fistros Llars Mundet
2n Plana Vic
3r CP Malgrat
4t CP Arbúcies
5è CH Mataró B
6è CH Mataró A

Foto de família amb tots els participants a l'esdeveniment

17 de jul. 2013

L'IGUALADA FEMENÍ VOL SOBREVIURE DESVINCULAT DE L'IGUALADA HC

Font: Premsa Igualada FHCP

NOTA INFORMATIVA DEL IGUALADA FEMENÍ HOQUEI CLUB PATINS

Davant la decisió presa per el Igualada Hoquei Club de prescindir per motius econòmics del seu equip femení de OK Lliga, hem decidit que era el moment de tornar a l’activitat desprès que la fusió amb l’esmentada entitat hagi resultat negativa per l’hoquei femení. Per això vàrem sol·licitar al Igualada Hoquei Club que ens fossin retornats els drets i la plaça de OK Lliga Femenina que el nostre club va traspassar en el moment de la unió. 
Ara endeguem una campanya perquè 25 anys d’història en majúscules del Hoquei Femení a la nostra ciutat no es quedin volatilitzats d’avui per demà. Volem informar que estem establint diferents mecanismes per poder donar suport a la nostra entitat. La manca de temps per poder fer la inscripció a la Federació Espanyola de patinatge, fa que sigui molt urgent aquest suport. El primer d’ells es la possibilitat de fer-se soci de la nostra entitat amb moltes facilitats de pagament. Al mateix temps hem engegat una campanya per buscar empreses interessades per un mòdic preu a posar la seva publicitat en els cartells que quinzenalment penjarem a punts emblemàtics de la ciutat anunciant el partit del cap de setmana a Les Comes, o en les samarretes i pantalons de joc. S’està pensant també en altres possibilitats i ens estem posant en contacte amb diferents empreses d’Igualada i comarca sol·licitant l’esponsorització per imports molts reduïts. 
Qualsevol persona, entitat, empresa que estigui interessat es pot posar-se en contacte amb nosaltres, pot fer-ho a través del E-mail: igualadafhcp@gmail.com i l’informarem de totes les possibilitats de suport a les noies del l’hoquei igualadí.


15 de jul. 2013

EL VENDRELL INCORPORA SERGI MIRAS I PRESENTA LA SEVA PLANTILLA 2013-14

Font: Premsa CE Vendrell

S'ha fet oficial la incorporació de Sergi Miras a la plantilla del Moritz CE Vendrell per a la temporada 2013-2014.

Sergi Miras va néixer a Barcelona l'any 1986 i prové del FC Barcelona, on es va formar a les categories inferiors i on ha jugat la darrera temporada. Abans d'aquesta darrera temporada al Barça, va jugar dues temporades al Liceo.


Dimecres 17, presentació oficial de les noves incorporacions

El president de la Secció d'Hoquei, Víctor Romagosa, us convoca a la presentació oficial de les noves incorporacions al Moritz CE Vendrell per a la temporada 2013-2014, que tindrà lloc el proper dimecres 17 de juliol, a les 18 h, al bar del Club d'Esports Vendrell,  on també s'explicaran els objectius de cara a la propera temporada.



12 de jul. 2013

1er TORNEIG 12 H VETERANS HOQUEI MATARÓ

Font: Premsa CH Mataró:

L’equip de Veterans del Club Hoquei Mataró organitza el I Torneig 12h Veterans Hoquei Mataró, que tindria lloc el dissabte 13 de juliol de 2013 de 9 del matí a 9 del vespre.
El torneig amb 6 equips: Mataró A, Mataró B i quatre equips convidats (Malgrat Iniciació, Plana de Vic, Arbúcies i Fistros). Tots ells equips de veterans que no estigan jugant en cap competició oficial.

La competició es disputarà en el format de lliguetes de dos grups de tres equips cadascun. Hi haurà un equip de Mataró a cada grup i la distribució de la resta d’equips en els grups es farà per sorteig.

Partits de 2 parts de 20 minuts a temps corregut. Darrers 2 minuts de cada partit a crono aturat. Partit guanyat 3 punts, partit empatat 1 punt, partit perdut 0 punts.

Els horaris dels partits són els següents:
 
09:00 h Fistros - Malgrat 
10:00 h Mataró B -Arbúcies 
 
11:00 h Mataró A - Fistros  
12:00 h Mataró B - Plana de Vic 
13:00 h Malgrat - Mataró A 
14:00 h Arbúcies - Plana de Vic
15:30 h 1r grup A vs 2n grup B 
16:30 h 2n grup A vs 1r grup B
17:30 h 3r vs 3r (es juguen 5è i 6è lloc) 
 
18:30 h 3r i 4t
19:30 h Concurs de penals i faltes directes
20:00 h Gran Final
21:00 h Lliurament de trofeus
22:00 h Sopar a Can Margarit

Instal·lacions:
Pavelló del Jaume Parera de Mataró (av. Corregiment, s/n - Mataró).
 
 

1er TORNEIG INTERNACIONAL D'HOQUEI DE VETERANS CIUTAT DE CALAFELL

Font: Premsa CP Calafell

Calafell acollirà el proper cap de setmana, 13 i 14 de juliol, el primer Torneig internacional d’hoquei de veterans Ciutat de Calafell. Els amfitrions, els veterans del Club Patí Calafell, han volgut fer créixer el tradicional torneig d’hoquei que se celebra des de fa anys amb motiu de la festa major de la Santa Creu. I ho fan de la mà, per primer cop, d’equips de fora de l’Estat espanyol, però també d’altres de fora de Catalunya i alguns dels clàssics catalans, com el FC Barcelona i el degà de l’hoquei català, el Cerdanyola CH.




També per primer cop, el torneig de veterans es disputarà en dues jornades. En la primera, el dia 13, s’enfrontaran els vuit equips participants en una fase de grups, amb dos grups de quatre equips. Seran en total 12 hores ininterrompudes d’hoquei. En la segona jornada, el dia 14, es jugarà la classificació definitiva per aparellaments entre els respectius classificats dels dos grups: el quart amb el quart, el tercer amb el tercer, el segon amb el segon i el primer amb el primer. Els vuit equips participants seran el CHP Cajar Granada, l’Alcanyís Club Patí, el FCBarcelona, el Sant Celoni, el Cerdanyola CH, l’Associaçâo Académica Amadora de Portugal, el Club Patí Cubelles i els Veterans del Club Patí Calafell.


Un dels equips estrella del torneig, justament el que el converteix en internacional, és el portuguès Académica Amadora. És un conjunt, que practica un hoquei sobri i eficaç, amb molt ofici i bon posicionament a la pista. Compten amb una plantilla àmplia i competitiva i volen demostrar el seu niell enfrontant-se a equips espanyols i catalans. Estan cridats a ser un dels centres atenció d’aquest cap de setmana.

Un altre dels grans atractius serà la presència dels veterans del Barça. Els blaugrana vénen amb una alineació amb noms com els de Gaby Cairo, Tino Martínez, Miquel Plaza, Toni Rovira, Josep Enric Torner o els germans Lluís i Xavier Segarra. No menys interessants serà la participació del Cerdanyola CH, amb noms a les seves files com els de Quim Paüls, Joan Carles Aguilera, Albert Bel o Joan Carné...

El Sant Celoni, l’Alcanyís i els granadins debuten en el torneig. I el Club Patí Cubelles és un convidat habitual del campionat calafellenc. 

El torneig està patrocinat per diferents empreses locals i comarcals, el suport de les quals fa possible aquest cap de setmana de bon hoquei de veterans. Són Moycamp Construcciones, Grup Vandellòs, Vilarenc Aqua, Lizarrán, Rea Eixample, Torclum, Restaurante Chino Gran Muralla i Daimat SL.

Podeu trobar tota la informació en aquest enllaç al Blog dels Veterans del CP Calafell.


El Moritz CE Vendrell incorpora Jordi Ferrer i Jordi Creus per a la plantilla de la temporada 2013-2014

Font: Premsa CE Vendrell
S'ha fet oficial la incorporació de Jordi Ferrer i de Jordi Creus a la plantilla del Moritz CE Vendrell per a la temporada 2013-2014.

Jordi Ferrer va néixer al Vendrell l'any 1987, es va formar a la base del CE Vendrell i prové del CP Vilanova, on ha jugat la darrera temporada i dues més abans de jugar-ne una al Reus Deportiu. A l'OK Lliga també havia jugat dues temporades a Tenerife.

Jordi Creus va néixer a Reus l'any 1981, es va formar a la base del Reus Deportiu i prové del CP Vilanova, on ha jugat les darreres tres temporades. A l'OK Lliga també ha jugat a l'Igualada, al Tenerife i al Blanes.



AMB EL FITXATGE DE DAVID ROS EL SHUM DONA PER TANCADA LA PLANTILLA 2013-14

Font: Premsa SHUM

David Ros jugarà amb el SHUM Grupo Maestre la propera temporada. El nou jugador blanc-i-vermell va signal el passat dia 9 el contracte que el vincula amb el club maçanetenc, un equip que “té l’objectiu de l’ascens molt clar. Tenia ofertes d’equips d’OK Lliga però quan em van trucar del SHUM, tot i ser per jugar a Primera, no m’ho vaig pensar gaire”, explica Ros. “Conec el SHUM des de tota la vida, sé que és un dels club importants i per tradició i jugadors es mereix estar a l’OK Lliga. Sobretot, per la base que té”. En aquest sentit, el de Tordera considera que el seu nou club és comparable “al Noia o al Voltregà, planters que sempre treuen bons jugadors que nodreixen l’OK Lliga. El millor del Maçanet és que té nois joves i espero ajudar-los amb la meva veterania. Són el futur de l’hoquei i cal que tinguin minuts”.



El nou fitxatge del SHUM és sinònim de gol. Amb 29 dianes, la temporada passada va ser el màxim golejador del Calafell i l’anterior, amb el Monjos, en va fer 35. El mateix davanter es defineix com “un jugador a qui li agrada rematar i moure’m dins l’àrea. Tirar penals i faltes directes se’m dóna bé. Sóc treballador, puc donar moltes solucions i espero marcar molts gols”.



Nascut el 1979 a Tordera i resident a Viladecans, Ros és un jugador amb una completa experiència a OK Lliga i Primera Divisió. Als 21 anys i després de jugar cinc temporades amb el primer equip torderenc a OK Lliga, va marxar al Mataró per després jugar tres temporades a l’Alcodiam, on va aconseguir un ascens a la màxima categoria estatal. Després va vestir tres anys la samarreta del Vilanova, club amb el que va quedar campió de la CERS, va jugar un curs amb el Noia Freixenet, amb qui va arribar a la final a quatre de la Copa d’Europa i després va tornar a Primera Divisió amb el Cerdanyola, on després d’un any va sortir per jugar a OK Lliga amb el GEiEG. Les darreres dues temporades ha participat amb el Monjos i el Calafell, d’on va quedar desvinculat el passat juny.  



David Ros és el sisè fitxatge de l’equip que entrenarà Gerard Pujol. Les altres cares noves del SHUM Grupo Maestre 2013-2014 són el porter Linu i els jugadors Xevi Terns, Carles Rodríguez, Xavi Lladó i Roger Pujol.

David Ros durant la seva presentació com a nou jugador del SHUM

Plantilla tancada.

El SHUM Grupo Maestre 2013/2014 té fins a sis cares noves respecte l’anterior temporada, però el planter maçanetenc continuarà tenint protagonisme. «La plantilla està tancada, amb els sèniors i els joves. I cada setmana es farà la convocatòria amb els que estiguin millor», explica l’entrenador Gerard Pujol. Així, després dels fitxatges de Linu, Carles Rodríguez, Xevi Terns, Roger Pujol, Xavi Lladó i David Ros i la continuïtat del porter Joel Moral, la plantilla per a la temporada vinent serà completada per júniors com Marc Grau, David Gelmà, Gerard Pujol, Xavier Aldrich, Roger Presas i Moi Aguirre (aquest últim ja és sènior). Alguns d’ells ja van tenir minuts el passat curs a l’OK Lliga.


El nou tècnic del SHUM ha vist jugar els joves del planter quan s’ha hagut d’enfrontar amb ells com a entrenador del Vic i assegura que «tenen molt potencial».  A la plantilla hi haurà veterans com Xavi Lladó i David Ros i, segons Pujol, aquesta barreja d’experiència i joventut farà que «l’equip estigui equilibrat i permetrà que els júniors evolucionin».



El porter Marc Grau i els jugadors David Gelmà i Roger Presas estan preseleccionats per disputar el Mundial Júnior que es disputarà a l’octubre. Si finalment són convocats, «combinaran la pretemporada amb els entrenaments de la selecció, però penso que no sempre es té l’oportunitat de jugar un Mundial. Han de centrar-se amb el campionat i gaudir de l’experiència. La temporada és molt llarga», reconeix el míster osonenc.


7 de jul. 2013

EL PHC SANT CUGAT TANCA LA PLANTILLA 2013-2014

Font: Premsa PHC Sant Cugat


L'equip compta amb la base de la plantilla de la passada temporada, que per la propera tindrà les baixes de Pol Carulla que es retira, de Pablo Aguarón que fitxa pel CP Vilafranca d'Okliga, i de Marco Aguaron que ha comunicat al club que deixa l'hoquei patins per anar a estudiar a l'extranger.

Pel que fa l'equip de la propera temporada la portería continuarà estant coberta per en Ramon Gascón i l'Alain Rivero. A la linia defensiva comptarà amb l'Eloi Gaspar, Brandon Carrara, Pablo Soler i amb la incorporació d'un jugador del segon equip o de la base del club. Es a la davantera on amb en Roger Riba i en Borja Jimenez el club incorpora a en Xavi Rubio i a en Bernat Tobias.

En Xavi Rubio es un davanter que prové del Fergo Aisa Sant Feliu que ha jugat a l'Okliga la passada temporada i en dur tres mes a Primera Divisió sempre amb el Sant Feliu. Xavi Rubio es vallesà, i tot i la seva joventut, te 21 anys, ja coneix molt be la categoria de 1a divisió on va lograr amb el Sant Feliu la Copa del Princep i l'ascens a okliga fa dues temporades. També ha format part de diversses convocatòries de la Selecció Catalana els darrers anys.

L'altra incorporació es la d'en Bernat Tobias del Club Patí Vic. En Bernat, de 20 anys, també es davanter i es un jugador jove amb molta qualitat que ha estat les darreres temporades dins la disciplina del primer equip del CP Vic a Okliga, alternant també el segon equip on ha estat un dels puntals del Nacional Catalana. En Bernat format al CH Castellet, FC Barcelona i CP Vic va ser també internacional juvenil i es va proclamar Sots campio d'Europa amb la selecció espanyola a Dinan (França).

La temporada de Primera Divisió per l'equip que entrena en Lluis Galbas començarà el 19 d'octubre amb el primer partit de lliga, i la presentació serà l'11 de setembre davant la Selecció Catalana amb motiu de la propera edició de la Copa Monestir. La pretemporada començarà la darrera setmana d'agost.


6 de jul. 2013

Roger Pujol s'incorpora al SHUM Grupo Maestre

Font: Premsa SHUM

El SHUM Grupo Maestre ha presentat aquesta vespre el cinquè fitxatge per a la propera temporada. Roger Pujol és un jugador procedent del Blanes i que la temporada passada també va militar a les files del Manlleu, a Primera Nacional espanyola. Pujol es considera un jugador "mig o defensa" i es caracteritza per ser"regular, ordenat tàcticament i que sap controlar el tempo del partit". Amb 28 anys, l'osonenc arriba a Maçanet amb l'objectiu d'aconseguir l'ascens a l'OK Lliga. "En el moment en què em van trucar, i amb l'objectiu tant clar de pujar, no m'ho vaig pensar dos cops. Fitxar pel SHUM és un repte difícil i motivador", explica. "Penso que hi ha molts clubs d'hoquei, però hi ha els típics que tenen alguna cosa més, que són històrics. És important que hi hagi hoquei base i sempre que he jugat contra el SHUM he pensat que és un equip que té el suport del poble", afegeix.

Nascut a Aiguafreda el 1984, la nova incorporació del Maçanet es va formar a la base del Voltregà. Un cop superada la majoria d'edat, va debutar a Primera Nacional amb el Sant Feliu de Codines, una temporada més tard va anar a Tenerife per jugar dos anys OK Lliga, va tornar a Catalunya per estar cinc temporades al Tordera i les darreres dues les va disputar al Manlleu, d'on va marxar el darrers mesos del passat curs per fitxar pel Blanes i aconseguir la permanència en el darrer tram de la temporada. Amb 28 anys, Pujol té experiència a l'OK Lliga però sobretot a Primera Divisió, una categoria que ell mateix defineix com "més complicada del que la gent es pensa".

Roger Pujol és el cinquè fitxatge de l'equip que entrenarà precisament el seu germà Gerard. Les altres cares noves del SHUM Grupo Maestre 2013-2014 són el porter Linu i els jugadors Xevi Terns, Carles Rodríguez i Xavi Lladó.


5 de jul. 2013

Marc Navarro i a Jordi Galan s’incorporen al Patí Vilafranca

Font: Premsa CP Vilafranca

El Club Patí Vilafranca es reforça amb dos fitxatges de luxe, Marc Navarro i Jordi Galan, provinents  del  Shum,  que s’incorporaran a la disciplina del CP Vilafranca per la propera temporada. Amb aquestes incorporacions, l’equip de Jordi Garcia, dóna per tancada la plantilla, en el seu retorn a l’OKlliga, en una temporada que serà dura, però a la vegada il·lusionant, comptant amb una combinació de jugadors amb experiència, però alhora amb joventut, incloent alguns jugadors dels equips inferiors del Patí, mescla que ha donat tants bons resultats aquesta passada temporada.

Marc Navarro (a dalt) i Jordi Galan (a sota)

El dimecres 3 van ser presentats


La presentació dels nous jugadors del Patí per la propera temporada es va realitzar aquest passat dimecres dia 3 de juliol, i com ja va essent habitual, va tenir lloc a la seu del Casino Unió Comercial a la Rambla de Sant Francesc de Vilafranca, a partir de les 20:30h. A la presentació van ser presents, Berna Garcia, Gerard Camps, Jordi Galan i Marc Navarro, per contra, Pablo Aguarón per compromisos personals, no va assistir i es presentarà amb posterioritat.

 

ES CELEBRA LA VII TROBADA D'HOQUEI DEL VENDRELL

Font: Premsa CE Vendrell

Una cinquantena de jugadors es reuneixen a la VII Trobada d'Hoquei del Club d'Esports Vendrell

El passat dissabte, a la tarda, al pavelló del Club d'Esports Vendrell, es va celebrar la setena edició de la Trobada d'Hoquei amb tres partits, dos de veterans i un de cracks, i un concurs de faltes directes.

El primer partit de veterans va comptar amb les alineacions següents:
- Amb l'equip blau, Xavier Nicolàs, Nico; Jordi Solans; Josep M. Guasch, Guaso; Pere Roig; David Guasch, Juanjo Santó i Pep Guitarra.
- Amb l'equip rosa, Xavier Cugat, Josep Cid, Bartomeu Baldrís, Nando García, Andreu Santó, Salvador Julivert i Joan Lluís Mudarra.

Foto de grup amb els participants del primer partit de veterans
El segon partit de veterans va comptar amb les alineacions següents:
- Amb l'equip blau, Òscar Baldor, Jaume Jané, Marc Mestres, David Aguilar, Josep Urgell, Albert Jané, Octavi Font, Pau Carnicer i Roger Caballero.
- Amb l'equip rosa, Jordi Haro, Toni Porta, Iván Velasco, Josep Galofré, Isidre Ortiz, Xavi Ferrer, Xavi Urgell, Oriol Nicolàs i Joan Mas.

Els participants del segon partit de veterans
I en el partit de cracks van participar els jugadors següents:
- Amb l'equip blau: Sergi Cañellas, Jordi Ferrer, Santi Julivert, Jordi Lluch, Aleix Cid, Eric Gual, Ester Ferrer i Aitor Fonollosa.
- Amb l'equip rosa, Jordi Haro, Josep M. Guasch (júnior), Lluís Ferrer, Adrià Salvadó, Sergi Ferrer, Joan Esteve, Víctor Catalán, Valentí Usón, Óscar Ruiz, Ibai i Pancha.

Una imatge del partit de cracks
Durant els tres partits, que van ser arbitrats per Ramon Olivé, Jordi Solans i Xavi Ferrer, l'organització de la Trobada va repartir entre el públic unes butlletes per poder votar el millor jugador de cada partit.

I abans del partit de cracks va tenir lloc un concurs de faltes directes, en el qual hi van participar Lluís Ferrer, Jordi Ferrer, Eric Gual, Aleix Cid i Aitor Fonollosa. Els porters van ser Sergi Cañellas i Josep M. Guasch (júnior).

Al finalitzar el partit de cracks es va fer el lliurament dels premis, que va anar a càrrec de l'alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, el primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament del Vendrell, Benet Jané, la presidenta del Club d'Esports Vendrell, Cati Segura, el president de la Secció d'Hoquei del CE Vendrell, Víctor Romagosa, i el patrocinador Motos Esteve. Per decisió del públic assistent, el premi al millor jugador dels partits de veterans va ser per a Andreu Santó, i el premi al millor jugador del partit de cracks va ser per a Josep M. Guasch (júnior). I el guanyador del concurs de faltes directes va ser Jordi Ferrer.

Josep Mª Guasch va ser l'MVP del partit de cracks
D’altra banda, l’organització de la Trobada va fer un reconeixement especial a Óscar Ruiz, pel seus anys al CE Vendrell i per haver estat campió de la Copa del Rei i de la Copa CERS. Per haver aconseguit aquestes copes, l'entrenador Xavi Ferrer també va rebre un reconeixement. Altres reconeixements van ser per a Adrià Salvadoó, com a campió d'Espanya Júnior, i al Club d'Esports Vendrell pel centenari.

Òscar Ruiz va rebre un reconeixement per la seva trajectòria al CE Vendrell
La gran tarda de l'hoquei vendrellenc va finalitzar amb un sopar de germanor.

L'organització, que va comptar amb el suport del Club d'Esports Vendrell, el restaurant L'Àncora, Motos Esteve, Gómez i Jané Assessors, Nacar Design, Netubi 2004, Furgo-Trayler, Excavacions i Transports Rovira, Cellers Mil·liari, la ceramista Camil·la Pérez, Centre Intelment i Rosta, ha valorat positivament el desenvolupament de la Trobada i ja treballa en la preparació de la vuitena edició.

Foto de grup amb tots els participants a la trobada


EL PREBENJAMÍ A DEL GEIEG GUANYA EL PRECAT 2013

Font: Premsa GEiEG

El passat 29 de juny es va celebrar a les instal·lacions del Complex Esportiu de Sant Narcís, del GEiEG, a Girona, el PRECAT 2013, campionat de Catalunya oficiós de la categòria prebenjamí d'hoquei patins. Hi varen participar el CH Juneda A i el CH Vila-Sana de la Territorial de Lleida, el Reus Deportiu A i el CN Reus Ploms A de la Territorial de Tarragona; el PHC Sant Cugat A i el CP Manlleu A de la Territorial de Barcelona; i el GEiEG A i el SHUM Maçanet A de la Territorial de Girona.




L’Equip del GEiEG-A, format per Pol Formatjé, Arnau Garriga, Nil Sitjà, Joan Picart, Marc Rouze, Pol Sala i Ivan Burgos, entrenat per Nino García, es va proclamar campió després de guanyar la final al CP Manlleu A per 2 gols a 1. El porter del GEiEG, Pol Formatjé, va el menys golejat de la competició a l'encaixar només set gols en tot el torneig.


Classificació final:
1.-GEiEG
2.-CP Manlleu
3.-PHC Sant Cugat
4.-Reus Deportiu
5.-SHUM Maçanet
6.-Reus Ploms
7.-CH Juneda
8.-CH Vila-Sana

2 de jul. 2013

TINO MARTÍNEZ ESCOLLIT MVP DE LA LLIGA CATALA DE VETERANS 2012-13



El porter dels veterans del FC Barcelona Jordi Tino Martínez ha estat escollit MVP de la Lliga Catalana de Veterans 2012-13 mitjançant una votació popular realitzada a través del blog Veterans som tots! , de l’equip de veterans del CP Calafell.

En una primera enquesta, realitzada entre els representants d’alguns dels equips participants a la LCV d’enguany i alguns dels mitjans informatius que segueixen la competició, Veterans som tots! va escollir al “5 ideal”, on a part de Tino Martínez com a porter, figuraven Juan Carlos Raigoso (Mollet HC), Gaby Cairo (FC Barcelona), Guillem Cabestany (CE Noia) i Miquel Plaza (FC Barcelona). Amb aquests cinc jugadors es va procedir a realitzar una enquesta popular, en la que Tino Martínez va obtenir el 53% dels vots. 


CONCURS REPLIC

JA TENIM GUANYADOR DEL CONCURS DE MARÇ 2013

Pregunta: QUIN DORSAL LLUEIX HABITUALMENT LUCAS ORDÓÑEZ AL LICEO?
Resposta correcta: A - 5
Premi: SAMARRETA REPLIC*

 *El disseny i el color de l'article pot variar respecte al de la fotogràfia.

Guanyador:
ODETTE GARCIA
(Blanes)

Enhorabona al guanyador i gràcies a tots per participar!!!

En el següent enllaç podreu trobar les bases per concursar i una nova pregunta:


El concurs es una gentilesa de: