18 de des. 2011

COPA CERS 2011-12 (ELIMINATÒRIA PRÈVIA -TORNADA-): H SARZANA 2 - CE VENDRELL 4


Font: Premsa CE Vendrell

El Moritz CE Vendrell supera la primera eliminatòria de la CERS amb una victòria a la pista del Sarzana


Alineacions


CARISPEZIA HOCKEY SARZANA: Giovanni Fontana (porter), Michelle Achilli, Luca Sterpini, Felipe Sturla, Francesco De Rinaldis –equip inicial-, Elia Cinquini, Edoardo di Donato, Davide Borsi, Victor Ariel i Lorenzo Paoli (porter).

MORITZ CE VENDRELL: Roger Molina (porter), Óscar Ruiz, Xavier Costa, Àngel Rodríguez, Cristian Rodríguez,equip inicial, Jordi Esteva, Lluís Ferrer, Eloi Albesa, Toni Sánchez, i Àlex Ribó (porter).

Gols
1-0 (4') Luca Sterpini; 1-1 (27') Cristian Rodríguez; 1-2 (34') Eloi Albesa; 1-3 (43') Jordi Esteva; 2-3 (46') Davide Borsi, i  2-4 (49') Àngel Rodríguez.

Targetes: -

Faltes: 10 /12

Àrbitres: Oliveira Pinto i Correira Torres.

Crònica:

Amb el resultat de 2 a 4 en el partit de tornada a la pista del Sarzana (Itàlia), el Moritz CE Vendrell va superar la primera eliminatòria de la CERS.

El Vendrell va ser rebut per 500 espectadors de l'afició local que tenien com a lema “Els estrangers no passaran” i que omplien de gom a gom les grades del pavelló. Al minut 4, els italians es van avançar en el marcador gràcies a un penal molt rigurós. Roger Molina el va aturar, però Luca Sterpini va marcar de rematada. A partir d'aquest moment, el Vendrell va dominar el partit i les ocasions van ser constants, però es va arribar al descans amb el marcador d'1 a 0. A la segona part, el Vendrell va trobar ràpidament el camí del gol i, al minut 27, Cristian Rodríguez va fer l'empat. Amb aquest resultat, el Vendrell tenia l'eliminatòria a favor i, per aquest motiu, els italians es van haver d'obrir més. Aquest nou plantejament de l'equip local va permetre que el Vendrell marqués dos gols més amb relativa facilitat. A pocs minuts del final, el Sarzana va retallar distàncies en el marcador, però, al darrer minut, Àngel Rodríguez va marcar el definitiu 2 a 4.