1ª DIVISIÓ ESTATAL 2011-12 (JORN. 23): AC ORDENES 1 - CP VILAFRANCA 3

Font: Web CP Vilafranca

TRES PUNTS QUE PERMETEN SOMIAR AMB L’ASCENS
.
Molt bon resultat el que va treure el Patí Vilafranca (1-3) a Ordenes, que el fa escalar fins la sisena posició de la taula classificatòria. Destacar el bon partit dels jugadors del Patí, molt bé en defensa i aprofitant les ocasions en atac.

Amb molta força va sortir l’equip vilafranquí en el primer temps, ja que en els primers 5 minuts de partit el Patí va tancar a dins l’àrea l’equip gallec, amb xuts de fora l’àrea de Pablo Aguarón i d’Oriol Palau, i jugades a l’interior de l’àrea de Gerard Vergés. L’equip gallec mica en mica anava entrant al partit, amb més possessió de bola i buscant xuts exteriors. En el minut 10, Pablo Aguarón feia el 0-1, amb una jugada de murri, al veure que el porter local Mirantes estava avançat li va picar suaument la bola per baix. Començava molt bé el partit per el Patí.

Amb aquest resultat favorable els de l’Alt Penedès es van sentir més còmodes a sobre la pista, i van desplegar el seu millor joc. Cal destacar una bona combinació entre Muntané, que assisteix a Riba, i aquest fa lluir el porter local. En el minut 23, Brandon Carrara engaltava un fort xut de fora l’àrea, el refús del porter el va aprofitar Gerard Vergés, que amb una tècnica exquisida, feia el 0-2. Amb aquest resultat favorable al Patí s’arribava a la mitja part.

A la represa, els homes de Garcia i Noguera, van sortir a sentenciar el partit, i a la primera ocasió clara que van tenir ho van fer. En el minut 28, una bona jugada per banda de Pablo Aguarón, que assisteix a dins l’àrea a Joan Vàzquez que marca d’un fort xut, era el 0-3. Amb el partit encarrilat, l’equip vilafranquí va tenir l’oportunitat d’augmentar la diferencia en el marcador, però les aproximacions a l’àrea local, les van aturar la defensa del Ordenes. En el minut 32, els locals van arribar a les 10 faltes, l’encarregat de fer llançament de la corresponent falta directa va ser Pablo Aguarón. El seu xut el va aturar el porter local Mirantes.

En aquest moment de partit l’equip gallec, es va abocar sobre la porteria vilafranquina. Destacar l’ex-jugador del Liceo, Martin Payero, que no va jugar a la primera part, però en aquesta segona quan ell va jugar van ser els minuts que el Patí va passar més dificultats en defensa. En el minut 48 Juan Fariza, feia 1-3 amb una jugada embolicada dins l’àrea vilafranquina. Tot i aquest gol als últims minuts volem destacar la feina feta per el porter del Patí, Pere Anton, molt segur durant tot el partit. A l’últim minut del partit, Oriol Palau va tenir l’ultima oportunitat del Patí, amb una bola robada a mitja pista que li va permetre arribar sol davant del porter però el seu xut es va estavellar contra el porter local.

Molt bon resultat a terres gallegues, que fan que el Patí mantingui moltes possibilitats per lluitar per l’ascens a l’Ok Lliga. El proper partit del Patí Vilafranca serà el diumenge dia 14 d’abril a les 12:30 contra el FM Oviedo. Podreu seguir aquest partit a les ones de Radio Vilafranca amb la locució de Josep Gumà.

AC ÓRDENES (1) : Manuel Pérez – Pablo Fernández – Gonzalo Louro – Juan Fariza – Àngel Rafael Mirantes [5 inicial] Martin Barros – José María Díaz – Pablo Fernández – Óscar Castro – Martín Payero

CP VILAFRANCA (3) : Pere Anton Martínez – Oriol Palau – Gerard Verges – Joan Vázquez – Pablo Aguarón [5 inicial] Joan Muntané – Jordi García – Brandon Carrara – Roger Riba – Xus Fernández

Gols: 0 – 1 Pablo Aguarón 14’49” / 0 – 2 Gerard Vergés 23’39” / 0 – 3 Joan Vázquez 28’ / 1 – 3 Juan Fariza 48’