26 d’ag. 2013

El Moritz CE Vendrell inicia la pretemporada

Font: Premsa CE Vendrell


El proper dilluns 26 d'agost el Moritz CE Vendrell iniciarà els entrenaments per preparar la nova temporada 2013-2014 amb una primera setmana de sessions de tarda. A la següent setmana, del 2 al 5 de setembre l'equip intensificarà la preparació amb sessions de matí i tarda, i el divendres 6 de setembre, al pavelló del Club d'Esports Vendrell, ja jugarà el primer partit de pretemporada amb un amistós contra l'Igualada.

Després d'aquesta segona setmana de treball més intens, ja s'aniran fent els entrenaments amb horari de tarda i vespre que s'aniran desenvolupant de forma regular al llarg de la temporada, els quals s'aniran combinant amb un partit amistós, la 3a Copa EsportsPenedès.cat i la participació en un torneig organitzat pel Lloret el cap de setmana del 21 i 22 d'agost.

El dissabte 14 de setembre, el Moritz CE Vendrell jugarà un amistós amb el CP Vilanova a la pista del Sant Pere de Riudebitlles. I els partits de la Copa EsportsPenedès.cat són els següents:
-el dimarts 10 de setembre, Moritz CE Vendrell – CP Vilafranca
-el divendres 20 de setembre, CP Calafell – Moritz CE Vendrell
-i el dimarts 24 de setembre, Moritz CE Vendrell – Lleida
En cas de classificar-se, l'equip dirigit per Guillem Cabestany disputarà la fase final de la Copa EsportsPenedès.cat el cap de setmana del 28 i el 29 de setembre al pavelló del CP Calafell.

I la temporada s'iniciarà amb la Supercopa d'Espanya el cap de setmana del 5 i 6 d'octubre i amb la primera jornada de l'OK Lliga el 12 d'octubre.

En propers comunicats s'informarà sobre els horaris dels partits i sobre l'adquisició de les targetes de col·laborador/a per a la temporada 2013-2014. En aquest sentit, cal recordar que, a part de les administracions públiques, els patrocinadors i les empreses privades col·laboradores, també serà molt important el suport de tota l'afició per poder mantenir l'hoquei vendrellenc a la màxima categoria, portant el nom del Vendrell per tota Europa, i poder continuar fent història.