26 de gen. 2015

PREBENJAMÍ 2014-15, COPA TBCN C7 (JORN. 3): TORDERA B 0 - IGUALADA C 3


VICTÒRIA (del) IGUALADA

L'Igualada C va aconseguir la seva primera victòria del campionat a la pista del CP Tordera en un partit molt disputat, en el que el millor encert dels igualadins en els moments claus i les encertades intervencions dels seus porters van resultar els factors determinats per acabar decantant el partit cap el costat visitant.

L'Èric M. (Igualada C) intenta jugar la bola defensat per en Jan (Tordera B)

La primera part va ser la més igualada de l'enfrontament, molt marcada per les ordenades defenses dels dos equips i la seguretat mostrada pels porters, el que va propiciar que el resultat de la qual acabés favorable a l'Igualada C per la mínima. A la segona part els dos equips es van obrir una mica més i va resultar més dinàmica, tot i que el joc es va tornar més anàrquic. Els igualadins es van avançar, però el Tordera va neutralitzar l'avantatge. Amb el partit obert, un parell de bones intervencions del porter visitant Jan -que va substituir a en Miquel a mitjans d'aquest període- van impedir que els torderencs capgiressin el marcador. Ja a la recta final, l'Igualada va fer l'1-2. El porter local Xavi va aturar un penal i va mantenir amb esperances als seus, però poc desprès, els igualadins van fer el tercer i van sentenciar el període i alhora el partit.


En Nathan (Tordera B) intenta tallar una ràpida contra de l'Igualada C portada per en Nil

Amb el partit ja adjudicat a l'Igualada, els dos equips van lliurar-se de la pressió a la tercera part. Com a les parts anteriors, l'Igualada C va agafar la iniciativa en el marcador, però el Tordera B, molt motivat, buscava com a mínim, l'honor de poder salvar una part, pressionant molt al rival, aconseguint empatar i buscant el segon amb constància. Però com durant la resta del partit, el seu desencert de cara a porteria li va acabar passant factura. Els igualadins van tornar a la càrrega i va saber treure profit a les seves oportunitats, acabant per endur-se també la tercera part.


En Xavi (Tordera B) refusa un perillós xut de l'Arnau (Igualada C)

El Tordera B, que la passada jornada va aconseguir la seva primera victòria del curs, es queda clavat amb tres punts en tres partits i baixa fins a la sisena posició de la classificació, veient-se superat per l'Igualada C, que fa un salt fins al segon lloc, amb quatre punts, sumats amb un empat i una victòria en dos partits disputats. La propera jornada, el joves jugadors del Tordera tindran que matinar per desplaçar-se diumenge al matí a Sant Pere de Ribes per enfrontar-se al CP Ribes, un equip situat tercer amb 4 punts, i que no coneix la derrota en els seus dos partits disputats en aquesta Copa. Per la seva part, l'Igualada rebrà a casa al líder, el Jesús, Maria i Josep, en un partit on estarà en joc el lideratge del grup.


Els jugadors de l'Igualada C celebren la seva victòria un cop acabat el partit

FITXA DEL PARTIT


COMPETICIÓ: Prebenjamí 2014-15, Copa TBCN C7, jornada 3.

LLOC/DIA/HORA: Pavelló Parroquial, Tordera (Maresme). Dissabte 24 de gener de 2015, 16:30h.

CP TORDERA B (0+0+0): Xavi (p), Jan (2), Nathan, David, Jordi i Lluc.
Entrenador: Joan Castañé.

VITALDENT IGUALADA HC C (1+1+1): Miquel (p), Èric M, Jan P. (1), Èric C. (2), Nil (3), Pau (1), Arnau (1) i Jan Ll. (p).
Entrenador: Juan Traver.

ÀRBITRE: Roger Pera

FALTES: CP Tordera B: 9 / Igualada HC C: 7

PÚBLIC: Uns 50 espectadors

ELS PROTAGONISTES:

CP TORDERA B:

#1 Xavi

#2 Jan

#4 Nathan

#5 David

#6 Jordi

#7 Lluc

VITALDENT IGUALADA HC C:

#41 Jan Ll.

#51 Miquel

#32 Èric M.

#34 Jan P.

#35 Èric C.

#36 Nil

#38 Pau

#39 Arnau