23 d’oct. 2014

FEMENÍ 2a CATALANA 2014-15 (JORN. 5): LLORET 3 - VILASSAR 4


EMOCIÓ FINS AL FINAL

El Vilassar, líder invicte de la categoria, va tenir que patir i suar la cansalada de valent per marxar amb els tres punts de la seva sortida a Lloret. Les locals es van avançar, van agafar la iniciativa, i no es van arronsar quan les marsesmenques van capgirar el resultat i van marxar en el marcador, lluitant fins al darrer segon en busca de l'empat.

 
FITXA DEL PARTIT

COMPETICIÓ: Femení 2a Catalana 2014-15, jornada 5

LLOC/DIA/HORA: Pavelló Municipal d'Esports, Lloret de Mar (La Selva). Diumenge 19 d'octubre de 2014, 11:00 h.

CH LLORET B (2+1): Mariví Coma (p), Ziuma Muiños (1), Marina Pérez, Anna Gallart (2), Meritxell Gallart -equip inicial-, Carlota Surís i Sol Salinas.
Entrenador: Xavi Albet.

C VILASSAR HOQUEI (3+1): Mireia Escudero (p), Berta Fàbregas (2), Aina Mas (1), Cinta Vilaró (1), Thaïs Escudero -equip inicial-, i Aitana Cerceda.
Entrenador: Jaume Sahún.

GOLS

PRIMER TEMPS: 1-0 (3') Anna / 1-1 (7') Berta / 2-1 (15') Ziuma / 2-2 (19') Cinta / 2-3 (20') Berta, de falta directa.
SEGON TEMPS: 2-4 (32') Aina / 3-4 (39') Anna.

ÀRBITRE: C. Llorens

TARGETES: Blava a Cinta Vilaró (Vilassar), min 12'.

FALTES: CH Lloret: 14 / C Vilassar H: 13

PÚBLIC: Uns 40 espectadors

INCIDÈNCIES:
-El partit va iniciar-se amb 32 minuts de retard sobre l'horari previst, degut a l'endarreriment acumulat dels partits jugats prèviament.

CRÒNICA:

Marina Pérez
El enguany creat equip B femení del Lloret està tenint un inici de temporada més que acceptable, sense conèixer la derrota, amb una victòria, i dos meritoris empats contra rivals teòricament més potents. Ara, a les joves lloretenques els hi toca enfrontar-se a casa amb un dels altres ossos durs de la competició, el Vilassar, un altre equip nou al panorama, però en aquest cas, format amb jugadores experimentades amb la clara intenció de pujar de categoria. Les maresemenques lideren la classificació amb tres victòries en els tres partits jugats.

El Lloret s'avança i mana

Jaume Sahún ja havia advertit amb antelació que no esperava un partit fàcil contra el Lloret. El tècnic del Vilassar esperava trobar-se amb un rival tècnic i competitiu, i no s'equivocava gaire; les lloretenques van sortir molt concentrades a la pista, exercint una forta pressió sobre el rival, que ben aviat va donar els seus fruits, ja que als dos minuts i dos segons s'avançaven en el marcador amb un gol d'Anna Gallart.

Jugada d'atac del Lloret durant els primers minuts de partit
El Lloret va agafar al Vilassar amb la guarda baixa i a les maresmenques els hi va costar molt trobar el seu lloc a la pista. Però finalment van aconseguir empatar amb un gol de Berta Fàbregas als set minuts. Aquest gol va portar la serenor entre les files del Vilassar, i amb l'1-1 el partit va entrar en una fase més igualada, amb ocasions a les dues bandes. Als dotze minuts, la visitant Cinta Vilaró va veure una targeta blava. El Lloret no va saber treure profit de la falta directa ni dels dos minuts de superioritat numèrica, pel que l'equilibri al marcador es va mantenir uns minuts més.

Mireia Escudero va encertar les intencions de Marina Pérez en aquesta falta directa
Remuntada visitant abans del descans

Als quinze minuts, una bona acció personal de Ziuma Muiños, servia a les locals per tornar a avançar-se amb el 2-1. El Lloret va disposar d'ocasions per distanciar-se, però no va estar encertat en la resolució. En canvi, el Vilassar va saber treure profit a les seves oportunitats i, primer, va tornar a empatar amb una acció de Cinta Vilaró entrant a rematar al segon pal, i poc desprès, a tot just tres segons del descans, Berta Fàbregas va capgirar el resultat al transformar una falta directa.

La falta directa transformada per Berta Fàbregas tot just abans del descans va ser un dels moments clau del partit
Al Vilassar li toca patir

Bona ocasió del Vilassar
El Lloret va tornar a sortir molt fort a la represa, la diferència aquest cop estava en que el Vilassar ja se les va veure venir i va saber contenir els embats del rival i va respondre amb perilloses contres que van posar a prova a Mariví Coma. Durant els primers minuts de la segona part, les dues porteres van tenir especial protagonisme amb les seves encertades intervencions. Durant un tram de partit en el que podia haver passat qualsevol cosa, el Vilassar va tornar a estar més encertat, i Aina Mas va fer el 2-4 a vuit minuts del final.

El 3-4 va posar la por al cos de les visitants
Els dos gols de renda no van donar la tranquil·litat desitjada a les visitants. Les lloretenques continuaven pressionant i no feien sentir gens còmodes a les jugadores del Vilassar, que van acabar caient a la seva desena falta a poc menys de 2 minuts del final. Anna Gallart va batre a Mireia Escudero en el llançament de la falta directa, escurçant el marcador en un 3-4 i abocant al partit cap a un final d'infart. El Lloret, tot i que ja portava estona encallat en la 14a falta, va fer un darrer esforç per intentar salvar com a mínim un punt i va tenir al Vilassar completament contra les cordes. Les visitants, completament ofegades per la asfixiant pressió de les lloretenques, fins i tot van arribar a perdre dues vegades la possessió de la bols en el darrer minut, encara que finalment van saber defensar-se i no deixar escapar els tres punts.

El Lloret va lluitar i crear perill fins al darrer segon
EL PROTAGONISTA:

Jaume Sahún. Encara que manteníem el contacte mitjançant el telèfon o el Faceboock, feia temps que no em trobava en persona amb el meu amic Jaume, i aquesta resultava una ocasió immillorable per donar-nos una abraçada. Està molt il·lusionat i involucrat en aquest aquest nou projecte seu, al capdavant de l'equip femení del Vilassar, i li volem desitjar tota la sort del món en la seva empresa.

SABIES QUE…?

...el tècnic del Lloret, Xavi Albet, havia estat dirigint al Juvenil B del Lloret contra el Sant Feliu en el partit anterior a aquest.
...a part de l'entrenador, la jugadora del Lloret Marina Pérez va participar en el partit de 1a Catalana jugat el dia abans.
...l'equip femení del Vilassar té una pàgina de Facebook on podeu trobar les fotos i cròniques dels partits.

A KOPS DE FLASH

A diferència de les seves companyes del Vilassar, Aitana Cerceda va jugar amb faldilla esportiva en lloc de pantalons.

Power-Pink

El Vilassar va portar la seva fotògrafa oficial.