28 de des. 2012

EXCLUSIVA!!!: MESSI ACABARÀ LA TEMPORADA JUGANT A HOQUEI PATINS



SEGONS HA POGUT DESCOBRIR A KOPS D’STICK, LEO MESSI SERÀ EL REFORÇ D’HIVERN DEL BARÇA

Amb la Lliga espanyola de futbol ja quasi bé decidida, un rècord de gols estratosfèric batut, la quarta Pilota d’Or al sac i recentment estrenat a la paternitat, la gran estrella del FC Barcelona de futbol, Leo Messi, ha decidit buscar nous reptes pel proper 2013 i finalment ha escoltat els “cants de sirena” que li enviaven els seus compatriotes des de la secció d’hoquei patins del club, Pablo Álvarez, Reinaldo García i Gaby Cairo, i pel que sembla, l’argentí deixarà penjades de moment les botes de futbol i acabarà la temporada 2012-13 sobre uns patins.

Malgrat la mala qualitat de la imatge, es pot distingir perfectament a Leo Messi intentant mantenir-se sobre els patins
A KOPS D’STICK ha tingut accés en exclusiva a unes fotos espia preses en una sessió d’entrenament del primer equip blaugrana, on es pot apreciar a Messi prenent contacte amb l’esport rodat, i segons hem pogut saber, les evolucions amb l’estic de la estrella argentina i les seves aptituds han estat de l’agrat del cos tècnic del Barça, i han decidit incorporar-lo a la plantilla com a reforç hivernal. D’aquesta forma, el Barça espera també potenciar la assistència de públic al Palau Blaugrana i la venda de samarretes de la secció d’hoquei.

L'entrenament secret es va fer a la pista del CAR de Sant Cugat, a porta tancada i amb les cortines tancades.


Segons ha pogut saber A KOPS D’STICK, la incorporació de Leo Messi a l’equip d’hoquei patins blaugrana es va acabar de concretar en una reunió secreta entre el jugador amb el secretari tècnic de la secció, entrenador del primer equip i jugador dels veterans, Gaby Cairo, a la pizzeria “la Burlamacca” de Blanes, on desprès d’unes quantes rondes de Fernets, es va formalitzar el contracte en un tovalló de paper. A KOPS D’STICK ha pogut tenir accés en exclusiva a aquest document, cosa que dona veracitat a la informació i no deixa lloc a dubtes.

Aquest és el contracte que uneix a Leo Messi amb l'equip d'hoquei patins del Barça. El prestigiós grafòleg Innocentci Sants ha donat constància de la seva autenticitat.
Per una altra part, els rumors de que Leo Messi es passava temporalment a l’hoquei patins també han tingut la seva reacció a la capital espanyola, i segons ens ha fet saber el nostre informador habitual en el vestidor del Real Madrid –Iker Casillas-, la estrella blanca Cristiano Ronaldo ha tornat a caure en una profunda tristor i ha exigit al president Florentino Pérez que li compri un equip d’hoquei patins a la OK Lliga per no ser menys que l’argentí. Mentrestant, Jose Maurinho continuava preguntant-s’hi el “Por qué?” de tot plegat, i ha enviat al seu ajudant Karanka a fer seure a Casillas a la banqueta.   

La presentació oficial de Leo Messi com a nou jugador de la secció d’hoquei patins del FC Barcelona es farà properament en “Casa Ferreiro”, on tots els assistents estaran convidats a una (o varies) ronda de Fernets (lògicament, la presentació es farà desprès d’exhaurir totes les existències de Fernet). 

I com de costum en aquestes dates, permeteu-me que us faci una recomanació en favor dels més innocents: