19 de nov. 2015

1ª DIVISIÓ ESTATAL 2015-16 (JORN. 5): TORDERA 5 - MIERES 3

EL RESULTAT D'UNA BONA FEINA

Un Tordera molt seriós i constant va aconseguir una treballada victòria contra el Mieres. Els torderencs, tot i que van dominar durant tot el partit, van tenir que afrontar per dues vegades un resultat advers, fins que van poder encarrilar la victòria durant una segona part on les accions a bola aturada van ser protagonistes.

Una imatge del partit amb una combinació en atac del CP Tordera
FITXA DEL PARTIT

COMPETICIÓ: Lliga 1ª divisió estatal 2015-16, jornada 5.

LLOC/DIA/HORA: Pavelló Parroquial, Tordera (Maresme). Dissabte 14 de novembre de 2015, 20:30 h.

CP TORDERA (1+4): Jordi López (p), Àlex Cantero (2), Marc Serra, Santi Teixidó (1), Josep Grima (1) -equip inicial-, Carles Torner i Xavi Gurri (1).
Entrenador: Sergio Alonso.

MODOO CP MIERES (1+2): Álex Aguilar (p), David González (2), Javier Quintanal (1), Jorge Rey, Nicolás Carmona -equip inicial-, Edu Isla, Alejandro López, Adrián Monje i Sergi Sabater.
Entrenador: David Miranda

GOLS

PRIMER TEMPS: 0-1 (2') Quintanal / 1-1 (9') Grima.
SEGON TEMPS: 1-2 (31') González / 2-2 (32') Gurri / 3-2 (35') Cantero, de penal / 4-2 (41') Teixidó, de falta directa / 4-3 (46') González, de penal / 5-3 (49') Cantero, de falta directa.

ÀRBITRES: David Cantos i Joel García

TARGETES: --

FALTES: CP Tordera: 7 / CP Mieres: 15

PÚBLIC: Uns 200 espectadors

INCIDÈNCIES:

-El CP Tordera patia les baixes de Berna Garcia i Moi Aguirre per lesió.
-Abans del partit es va fer un minut de silenci en memòria de les víctimes de l'atemptat terrorista a Paris, i per Toni Alcaraz, pare del tècnic de base del CP Tordera Albert Tito Alcaraz.
-El partit va començar amb 4 minuts de retard.

Respectuós minut de silenci abans de començar el partit
CRÒNICA:

La visita del Mieres resultava una bona oportunitat pel Tordera per deixar enrere la derrota a Sant Feliu de Codines i retrobar-se amb la senda dels resultats positius. Els asturians ocupen un dels llocs baixos de la taula amb un sol punt , però a l'equip tenen jugadors de talent, i això, sumat al fet de la seva necessitat de sumar punts, els converteix en un rival amb perill amagat. Així dons, no perdre la concentració en cap moment resulta primordial pels homes de Sergio Alonso, si no volen trobar-se amb més complicacions de les previstes.

Empat a 1 al descans

Javier Quintanal
Les coses no van començar gaire bé pel Tordera. Al minut i mig de joc, Javier Quintanal va agafar desprevingut a Jordi López amb un xut col·locat des de la cantonada de l'àrea i avançava 0-1 al Mieres. El Tordera va intentar redreçar massa precipitadament la situació, i durant uns minuts es va veure un joc molt desendreçat i improvisat per part dels dos equips. Poc a poc, els locals van anar asserenant-se i implantant el seu domini per la pista. Als 11 minuts, un fort xut de Josep Grima des de la mitja pista establia l'1-1 al marcador.

Josep Grima va ser l'autor de l'1-1
Durant la resta de la primera part, el Tordera va continuar creant ocasions, algunes de molt bones, però no va trobar l'encert necessari per superar al porter rival Álex Aguilar, que va fer algunes intervencions de molt mèrit. Finalment, amb l'empat a 1 es va arribar a la mitja part.

Ensurt i remuntada

El Tordera va sortir fort a la represa, disposat a decantar aviat el marcador cap el seu costat. Però quan tot apuntava que acabaria caient el 2-1, el Mieres va glaçar tot el pavelló quan David Gonzàlez va fer l'1-2 al aprofitar el refús d'un llançament de penal que Jordi López li havia interceptat. Aquest cop, però, la reacció dels torderencs si que va ser immediata, i tant sols un minut i mig més tard, Xavi Gurri va fer l'empat a 2 amb un bon xut des de la mitja distància.

Amb aquest xut Xavi Gurri va marcar el gol de l'empat a 2
A partir de llavors, el Tordera va tirar pel dret, i gràcies a un penal transformat per l'Àlex Cantero va aconseguir capgirar el marcador. Tot seguit, Nico Carmona va fallar un penal que podria haver significat l'empat pel Mieres. La forta pressió infringida pels locals va provocar que els asturians arribessin a la seva desena falta, i Santi Teixidó va aprofitar la falta directa conseqüent per fer pujar el 4-2 al marcador.

Una falta directa transformada per Santi Teixidó en el 4-2 va donar tranquil·litat al Tordera
Una nova acció a bola aturada, un nou penal, va permetre al Mieres posar un toc d'emoció al tram final de partit, al transformar-lo David Gonzàlez en el 4-3 quan faltava poc més de quatre minuts per arribar a la fi. El Tordera no va deixar intimidar-se i va saber gestionar molt bé el seu domini a la pista i al marcador. A un minut i escaig del final, la quinzena falta visitant va permetre a Álex Cantero sentenciar el partit al transformar la directa en el definitiu 5-3.

Álex Cantero va fer dos gols
Tordera i Mieres buscaran puntuar la propera jornada

Aquesta victòria situa al Tordera a la part mitja de la taula amb 7 punts, encara que sense poder permetre's encara gaires confiances, i ajuda a afrontar amb bona moral el desplaçament de la propera jornada, el derbi comarcal a Arenys de Munt, un equip situat tant sols un punt per sobre dels torderencs i que arriba desprès de perdre contra el líder, l'Alcobendas. Per la part dels asturians, el Mieres es queda encallat amb un sol punt ocupant la penúltima posició de la classificació, abans de rebre la setmana vinent al Vilanova, que amb tres punts, és un altre equip on ja comença a ser urgent sumar per no patir angoixes.

El CP Tordera intentarà tornar amb un resultat positiu del derbi a Arenys de Munt
EL PROTAGONISTA:

Albert Tito Alcaraz. La sobtada mort de Toni Alcaraz aquesta setmana ha commocionat al món de l'hoquei patins, que s'ha bolcat en donar el seu suport al seu fill, en Tito Alcaraz, una persona també molt estimada en els clubs on ha estat vinculat, com en el cas del CP Tordera, club on actualment fa d'entrenador de base. En Tito va estar present a la grada i va rebre personalment les mostres de condol de molts aficionats que se li van acostar, i va poder viure un emotiu minut de silenci abans de començar el partit. Des d'A Kops d'Stick també volem fer arribar tot el nostre suport i condol a la família Alcaraz.

SABIES QUE...

...abans que aquesta, el Tordera i el Mieres només s'han enfrontat dues vegades en partit oficial, amb dues victòries del CP Tordera.
...Xavi Serra, el locutor encarregat de fer les retransmissions d'hoquei aquesta temporada a Ràdio Tordera no hi va poder ser per un tema personal.
...Berna Garcia i Moi Aguirre, tot i ser baixa per lesió van acompanyar als seus companys del Tordera en l'escalfament previ, i aquest últim, fins i tot es va posar els patins.
Pere Vendrell, a la grada
...a la grada hi havia, entre d'altres, l'expresident del CP Tordera Pere Vendrell, i el jugador dels veterans del CH Mollet Àlex Vila.
...menys Javi Quintanal (13), els jugadors del Mieres que tenien un dorsal amb un número de dues xifres no el portaven imprès als pantalons.
...el partit es va poder seguir en directe a través de la web oficial del CP Mieres.

A KOPS DE FLASH

En un racó del pavelló encara es podia veure el podi d'un campionat de patinatge artístic que es va celebrar la setmana passada.

Aquí posem una imatge del nostre amic Jaume Sahún per a que desprès no digui que no surt a les nostres cròniques.

Els lesionats Berna Garcia i Moi Aguirre escalfant amb els seus companys

L'arbitre auxiliar no va formar al costat dels dos arbitres principals a la presentació.

Un detall del crespó negre que lluïen els jugadors del CP Tordera.

Els locutors de Ràdio Tordera que van fer la retransmissió del partit.

El CP Tordera va muntar a l'entrada del pavelló una vitrina-aparador amb material esportiu oficial seu.

L'entrenador del Tordera Sergio Alonso aten al final del partit les preguntes del nostre amic Enric López.