28 de des. 2009

EXCLUSIVA MUNDIAL!!!... NOVETATS 2010


El nostre col•laborador habitual, Innocentci Sants, ahir, durant la Festa del Patí Reno 2009 –de la que parlament més extensament a partir de demà-, va poder assabentar-se molt directament de l’acord al que van arribar la Federació Catalana de Patinatge i Josep Enric Torner, perquè aquest sigui el nou seleccionador català d’hoquei patins a partir del 2010.

Vist el ressó mediàtic internacional que va adquirir la contractació de Johan Cruyff com a seleccionador català de futbol, pel que sembla, la Fecapa vol provocar el seu “efecte Cruyff” particular posant la selecció catalana d’hoquei patins a les ordres del que ha sigut un dels millors jugadors d’hoquei de la història a nivell mundial.

La estrena oficial de Josep Enric Torner al capdavant del combinat català serà en la Copa Amèrica 2010 que, com es sabut, es disputarà a Catalunya i de la qual ja comencen a sortir a la llum alguns detalls, com el de la final, que amb el propòsit de fer quelcom totalment impactant en el mon de l’esport, està previst disputar-la en el Palau de la Música, on s’instal•laria una pista de parquet a sobre de la platea, utilitzant les mateixes infraestructures que es van fer servir per celebrar les conegudes bodes de les filles de Fèlix Millet.

Per la seva part, l’actual seleccionador Jordi Camps, passaria a ocupar el lloc de Director esportiu d’hoquei a la Federació, i continuaria encarregant-se de les tasques de col•laboració que porta a terme la Fecapa amb altres federacions de patinatge sud-americanes, entre les cal destacar per el 2010, la seva incorporació com a seleccionador brasiler d’hoquei-platja femení.


Aquesta es la selecció brasilera d'hoquei-platja femení durant un entrenament a Castelldefels. A Jordi Camps li espera una "dura" feina.

Per cert, en Jordi Camps no necessitará un fisioterapeuta, o el que sigui, per emportar-se al Brasil?