16 de des. 2009

OK LLIGA 2009-10 -JORNADA 13-

TECNOL REUS DEPORTIU 1 – RONCATO C. PATÍ VIC 3
El Reus continua en caiguda lliure. A mida que passen els minuts va perdent pistonada, i en els darrers minuts acaba cedint el partit. Cada cop s’allunya més del cap de la classificació i, fins i tot, perilla seriosament la seva plaça per la Copa.

El Vic, malgrat començar perdent, no s’arronsa, empata, i a base d’ofici, acaba dominat el partit, capgirant el marcador i emportant-se tres punts que el refermen al capdamunt de la taula.

F.C. BARCELONA SORLI DISCAU 1 - H.C. COINASA LICEO 2

El Barça no està passant el seu millor moment. Fa 3 dies anava líder, i ara ja està tercer a dos punts del segon. El anar amb el marcador en contra i el no tenir l’encert necessari per aprofitar les ocasions, son factors que es paguen contra un equip com el Liceo. La bona noticia: que Adroher ha rebut l’alta mèdica.
Tenir més encert cara a gol, i saber controlar els moments claus de partit, ha permès al Liceo ser el primer equip que guanya en el Palau en molt de temps i, de retruc, avançar al Barça en la classificació, col•locant-se a només 2 punts del líder. Els corunyesos ja són l’equip més golejador i menys golejat de l’OK Lliga.

C.P. VILANOVA 9 - ENRILE P.A.S. ALCOY 3

Una còmoda victòria pel Vilanova, que no va donar cap opció al rival i ja guanyava al descans per 4-0. Els vilanovins refermen la seva quarta plaça i quasi s’asseguren la seva presència a la Copa.

L’Alcoi, que encadenava una ratxa de sis partits sense perdre, no va poder fer res més que defensar-se i maquillar el resultat per no endur-se una golejada mes gran de Les Casernes.

GEIEG SIDORME HOTELS - CEMENTO TEIDE P. TENERIFE

20-des 12:30h

C.E. LLEIDA LLISTA BLAVA - SHUM MAÇANET

19-des 20:00h

C.E. NOIA FREIXENET 6 - CAIXA PENEDÈS VILAFRANCA 2

Desprès d’una primera part molt igualada, un gran segon temps del Noia li dona la victòria en el derbi del Penedès, i tres punts importantíssims per continuar aspirant a una plaça per disputar la Copa.

El Vilafranca només va aguantar la primera part. A la segona, va ser completament neutralitzat pels locals.

C.P. CERCEDA 2- PROINOSA IGUALADA H.C. 2

El Cerceda va acabar trobant-li la mida al rival i, amb molt de sacrifici i patiment, va poder treure un punt d’un partit que quasi veia perdut. Va progressant, però encara ho te difícil per sortir de la zona més baixa de la taula.

L’Igualada va dir adéu definitivament a les poques possibilitats que tenia per classificar-se per la Copa, desprès de deixar-se empatar un partit que tenia encarrilat amb un 2-0, i al no aprofitar les oportunitats per tornar a redreçar-lo.

SATHER BLANES 5 - C.H. LLORET 2

El Blanes es va endur el derbi selvatà gràcies, entre altres, a la gran actuació del seu porter, Ernest Freixes, i d’Àlex Ridaura, que va fer 3 gols a la segona part. Els tres punts fan que els blanencs s’allunyin una mica més de la zona de descens, refermant-se en la espiral positiva en la que es troben des de el canvi d’entrenador.

El Lloret, tot i avançar-se per dos cops i mantenir el joc controlat durant bona part del partit, paga la seva manca d’efectivitat final i acaba sucumbint al festival de joc dels locals.