Aquí teniu els resultats dels diversos equips catalans i de l'OK Lliga en les competicions europees d'aquest cap de setmana:

LLIGA EUROPEA (JORNADA 2)

GRUP A
ADG MATARÓ HC 4 – ASD ETRURIA FOLLONICA (ITA) 1
El Mataró va donar la sorpresa de la jornada al imposar-se al vigent campió de la Copa italiana, en un partit ben plantejat i esplèndidament jugat pels homes de J. Carles Vadillo, que no es van deixar intimidar pels italians quan es van avançar 0-1 als pocs segons de l’inici del partit.
RONCATO CP VIC 3 – SAINT OMER (FRA) 1
El Vic no va tenir cap problema per superar a un innocent Saint Omer, i ja al primer temps va encarrilar el partit amb un 3-0 al marcador. A la represa va poder ampliar la golejada, però va fallar un penal i una falta directa. En els darrers minuts de l’encontre, amb el Vic aixecant el peu de l’accelerador i donant minuts al juniors, els francesos van tenir la seva ocasió per maquillar el resultat.
GRUP B
TECNOL REUS DEPORTIU 7 – RSV WEIL AM RHEIN (ALE-SUI) 0
El Reus no va tenir cap mena de mirament a l’hora de desfer-se dels alemanys del Weil –que juguen representat a Suïssa- i a la mitja part ja guanyaven per 6-0. Al segon temps la golejada hauria pogut ser d’escàndol si no fos per que els visitants van centrar tot el seu joc en defensar-se per no ser humiliats, i el Reus no hagués desaprofitat un penal i diverses faltes directes. Set jugadors roiginegres diferents van ser els autors dels set gols.
CANDELÀRIA SC (POR) 7 – CE NOIA FREIXENET 2
Tot i començar avançant-se en el marcador, el Noia va sortir golejat de la difícil pista del Candelaria, d’on els portuguesos encara no han deixat escapar cap punt aquesta temporada. Un estel•lar Sérgio Silva, amb 5 gols, va ser el malson dels catalans, que, llevat dels primers minuts, en cap moment van inquietar al seu rival.
GRUP C
FC BARCELONA-SORLI DISCAU 4 – CH LLORET 0
Amb l’objectiu de no tornar a cometre els errors dels darrers partits, el Barça a sortit a la pista a controlar el joc des del primer minut i no deixar sorprendre’s pel Lloret, que buscava aprofitar-se del mal moment dels blaugrana per donar la campanada i treure quelcom positiu del Palau.
El Lloret no ha pogut fer res contra l’ordenat joc defensiu del Barça que, amb dos gols marcats al primer temps i dos més al segon, ha aconseguit una merescuda victòria.

COPA DE LA CERS (1/16 TORNADA)

COINASA LICEO HC (ESP) 6 – JUVENTUDE DE VIANA (POR) 4
El Liceo volia assegurar la eliminatòria i, tot i el 4-5 favorable de l’anada, no va donar treva als italians, que només van crear certa incertesa al avançar-se 1-2 al minut 14. Des de les hores, els corunyesos es van “posar el mono de feina” i van neutralitzar el joc “anàrquic” del rival, i un cop donada la volta al marcador, sempre van anar pel davant. Global eliminatòria: 11-8 pel Liceo.
RHC DORNBIRN (AUS) 3 – ENRILE PAS ALCOI (ESP) 5
Tot i perdre, segurament el Dornbirn va fer el partit de la seva vida davant l’Alcoi –que ja tenia l’eliminatòria coll avall amb el 8-2 de l’anada-, ja que cap equip austríac ha obtingut un resultat tant ajustat contra un equip de la OK Lliga. L’Alcoi va arribar amb un 0-2 al descans, però la segona part va ser més oberta i el Dornbirn, molt il•lusionats pel seu joc, van tenir ocasions per treure un resultat més positiu. Global eliminatòria: 13-5 per l’Alcoi.
PROINOSA IGUALADA HC 15 – RHC WIMMIS (SUI) 7
L’Igualada va sortir relaxat, i fins al 3-3 del minut 18 no va desplegar els seu potencial davant d’un feble Wimmis. 4 gols en 5 minuts (7-3) van sentenciar el partit abans d’arribar al descans. La segona part, més distesa, es va convertir en un festival de gols dels dos equips que va fer les delícies del poc públic present a Les Comes. Global eliminatòria: 23-12 per l’Igualada.
CP VILANOVA 9 – SEREGNO HOCKEY (ITA) 4
Amb un tranquil•litzador 1-4 a favor en l’anada, el Vilanova va sortir a sentenciar la eliminatòria des del principi. Un parcial de 7-0 va fer que els vilanovins es donessin un respir, el que va aprofitar un molt innocent Seregno per rentar una mica la seva feble imatge. Un àrbitre que va carregar de faltes i targetes als dos equips quan el partit ja estava sentenciat va crear certa crispació entre els dos bàndols. Global eliminatòria: 13-5 pel Vilanova.