26 de gen. 2010

OK LLIGA 2009-10 -JORNADA 16-

CE NOIA FREIXENET 3 – CP CERCEDA 4
El Noia aconsegueix equilibrar per dues vegades un marcador en contra, però paguen pel 0-2 en contra desprès d’un nefast primer temps, i acaben sucumbint a quatre segons del final del partit.
El Cerceda es val de la renda aconseguida al descans, es creix i aconsegueix aguantar estoicament al Noia durant el segon temps. Amb la seva primera victòria fora de casa, dona la campanada de la jornada.

CE LLEIDA LLISTA BLAVA 3 – CH LLORET 7
El Lleida es noquejat per dos gols matiners del Lloret, i impotent i sense símptomes de reacció, va a cavall del rival durant tota la resta del partit.
El Lloret aconsegueix guanyar de nou a domicili, després de moltes jornades, en un partit que domina plàcidament des de principi a fi.

GEIEG SIDORME HOTELS 3 – PROINOSA IGUALADA HC 1
Important victòria del GEiEG, que li serveix per continuar posant terra de per mig amb les places de descens. Els grupistes han estat els domindors del joc i més encertats que el seu rival en un partit lent, que només s’ha animat una mica en els darrers minuts, però sense cap conseqüència.
L’Igualada continua dins de la seva línea de irregularitat i de poc encert e cara a porteria. Quan aconsegueix reaccionar, a pocs minuts del final, ja tenia un 3-0 en contra que s’ha convertit en un obstacle insalvable.

CP VILANOVA 5 – CAIXA PENEDÈS VILAFRANCA 2
El Vilanova no es va deixar sorprendre pel Vilafranca en el derbi comarcal. Mica en mica es va fer amb el control del partit i va acabar imposant-se amb certa comoditat. La victòria el manté en la quarta posició.
El Vilafranca va arribar a posar contra les cordes al rival durant bona part del primer temps, però sense l’encert necessari per poder agafar avantatge, es va anar desinflant i acaba sucumbint clarament.

FC BARCELONA-SORLI DISCAU 7 – SHUM MAÇANET 2
El Barça no volia sorpreses, i des del primer minut ha passat per sobre d’un SHUM al que no ha donat cap opció. Amb els tres punts continuen en el frec a frec amb el Liceo per la primera posició.
El SHUM va tornar a mostrar les seves mancances i en cap moment va oferir cap resistència al Barça. Encara va tenir sort de no sortir del Palau amb una golejada d’escàndol. Continua enfonsat en lo més baix de la taula i sense símptomes de recuperació.

TECNOL REUS DEPORTIU 1 – CEMETO TEIDE TENERIFE 1
El Reus, amb el cap posat en la final Continental, es va limitar a contrarestar l’avantatge inicial dels illencs i intentar aprofitar alguna ocasió per fer-se amb el partit, però sense gaire insistència.
El Tenerife va esgarrapar un punt molt important per mantenir-se en la zona tranquil•la de la taula, gracies a un gol matiner de Coy i a la seva seriositat defensiva, davant d’un rival poc motivat en el partit.

RONCATO PATÍ VIC 8 – ENRILE PAS ALCOY 4
El Vic remunta un 0-1 en contra i acaba vapuleijant al rival amb un joc brillant i espectacular, tenint a Torra com a figura estel•lar.
L’Alcoy, amb més a guanyar que a perdre, va intentar plantar cara al Vic, però només ho aconsegueix tímidament al inici de cada temps. Al final, a dures penes, tan sols pot maquillar el resultat.

HC COINASA LICEO 6 – SATHER BLANES 2
Després d’un mal inici, el Liceo es posa vestit de feina i acaba capgirant el partit amb més dificultats de les que pot donar a entendre el resultat final.
El Blanes sorprèn al Liceo amb un 0-2 als 10 minuts, però, tot i posar les coses difícils als gallecs, acaba cedint i veu troncada la seva bona ratxa.