21 de febr. 2010

RESULTATS DE LA ENQUESTA

La Generalitat va denegar una subvenció a Lloret per a la organització de la Copa del Rey, que en penses al respecte?

A- Molt bé... es temps de crisi i es te que mirar molt com administrar els diners públics. 0 vots (0%)
B- Molt bé... els organitzadors tenen que preveure el cobrir les despeses amb els ingressos de patrocinis, drets de TV, abonaments, etc... sinó, que no organitzin res! 0 vots (0%)
C- Molt bé... total, desprès aquells calers s’anirien en comissions, regals i altres coses, menys a l’hoquei. 0 vots (0%)
D- Molt bé... no volem la independència? Dons que fem organitzant la copa d’un “paio” que ni vindrà a entregar-la? 3 vots (23%)
E- Malament... en temps de crisi, iniciatives com aquesta mereixen un recolzament institucional, perquè acaben sent beneficioses més enllà de l’àmbit esportiu. 2 vots (15%)
F- Malament... després s’ho gasten en partits de la selecció catalana que no aporten res, i tots volen sortir a la foto omplenat-se la boca de l’hoquei patins. 3 vots (23%)
G- Malament... no diuen que l’esport es cultura? Dons com a acte cultural, un esdeveniment esportiu com aquest mereix un recolzament. 2 vots (15%)
H- Malament... l’hoquei patins es quelcom molt arrelat a Catalunya, quasi un signe d’identitat catalana. Al final també s’ho acabaran carregant! 1 vot (7%)
I- Ni fu, ni fa... mentre els diners acabin destinats a alguna cosa de profit... 0 vots (0%)
J- Sincerament... me la porta fluixa! Abans del “boom” de la selecció catalana, ningú ens donava cap ajuda, i bé que ens espavilàvem! 2 vots (15%)

Total de vots: 13


Gràcies a tothom per participar!
Ja teniu una nova enquesta penjada, esperem la vostra participació.