30 de març 2010

AVUI, ELS JUGADORS DEL BARÇA SIGNARAN AUTÒGRAFS EN ELS SUPERMERCATS SORLI DISCAU

Els jugadors de la secció d’hoquei patins del FC Barcelona signaran autògrafs per donar el tret de sortida a la promoció “Fes el triplet”

Grup Borges, Estrella Damm, Llet Nostra i Font D’Or s’uneixen en una promoció única a Sorli Discau amb milers de regals; productes, entrades i descomptes per veure el Barça i milers d’“ecobosses del Barça”.

Avui, dimarts 30 de març comença “Fes el triplet!”, una promoció que uneix els patrocinadors i proveïdors del FC Barcelona als supermercats Sorli Discau, cadena de supermercats que és patrocinadora principal de la secció d’hoquei patins del FC Barcelona. La promoció és vàlida de l’1 al 30 d’abril de 2010 i consisteix en què amb la compra de tres productes, un de cada marca, es guanya un premi segur que consistiran en productes de les marques, entrades i descomptes per veure el Barça i “l’ecobossa del Barça”. Les marques patrocinadores del FC Barcelona que hi participen són: Grup Borges, Estrella Damm, Llet Nostra i el Grup Vichy Catalan a través de la seva marca Font d’Or.

Signatura d’autògrafs dels “cracks” de l’Hoquei

Per donar el tret de sortida d’aquesta promoció, els jugadors de la secció d’hoquei patins del FC Barcelona participaran signant autògrafs avui dimarts, 30 de març, a les 19 hores.
• SORLI DISCAU BARCELONA
Lloc: SORLI DISCAU, Roselló, 490, Barcelona
Jugadors: Alberto Borregán i Octavi Tarrés.

• SORLI DISCAU CORBERÀ
Lloc: SORLI DISCAU, Corberà, Rafama 28
Jugadors: Carlos López, Aitor Egurrola, David Páez, Reinaldo García

• SORLI DISCAU BLANES
Lloc: SORLI DISCAU, Blanes, Carretera d’accès a la Costa Brava, km. 6,7
Jugadors; Jordi Adroher, Josep M. Ordeig, Sergi Panadero i Lluis Teixidó.

Milers de premis segurs; productes, premis del FC Barcelona i ecobosses del Barça

A la promoció es regalaran milers de productes de les marques, 10.000 “ecobosses del Barça” per anar a comprar amb la imatge del FC Barcelona i molts premis del FC Barcelona com; descomptes pel Megastore del Camp Nou, entrades per anar a veure l’últim partit de la lliga de futbol (FC Barcelona – R. Valladolid), descomptes per anar a veure el partit del Barça amb el Deportivo i el Tenerife que estan previstos pel 14 d’abril i el 5 de maig. També es faran promocions 2x1 i descomptes per anar a veure partits de bàsquet, handbol, hoquei patins i futbol sala al Palau Blaugrana. Altres premis del Barça seran invitacions per al museu, i entrades 2x1 a la pista de gel.