11 de març 2010

OK LLIGA 2009-10 -JORNADA 21 (I)-

SATHER BLANES HCF 2 – GEIEG SIDORME HOTELS 2
Ensopegada del Blanes contra l’equip que precisament va provocar el seu punt d’inflexió ara fa una volta. Desprès d’avançar-se per dos cops, els blanencs no demostren el poder suficient per escapar-se en el marcador, i acaben cedint els primers punts dels darrers vuit partits a casa.
El GEiEG continua aferrant-se a la permanència, aquest cop gràcies a un merescut empat molt treballat. Els grupistes van saber neutralitzar ràpidament  les avantatges del rival en el marcador, i fins i tot, van tenir les seves opcions de victòria.

CE LLEIDA LLISTA BLAVA 4 – CP VILANOVA 7
Al Lleida li va faltar un xic de sort per poder treure quelcom de positiu d’un  partit ple d’alternances. Desprès de patir un parcial d’1-3 en contra, els lleidatans es van refer i van aconseguir capgirar el resultat, però van ser incapaços de mantenir l’avantatge. Continuaran una jornada més en zona de descens.
El Vilanova va topar amb un Lleida que li va donar més problemes dels previstos. Jordi Ferrer va ser clau per redreçar un resultat que se li va posar en contra.

PRINOSA IGUALADA HC 4 – HC COINASA LICEO 4
L’Igualada ha fet un dels seus millors partits de la temporada, on durant 40 minuts ha dominat i tingut contra les cordes al líder de la OK Lliga. Uns minuts finals nefastos han deixat per terra l’avantatge de 4-1 que amb molt de mèrit havien aconseguit.
El Liceo s’ha vist sorprès per un concentrat Igualada, i a dures penes ha aconseguit esgarrapar un punt de Les Comes, gràcies a uns inspirats deu minuts finals de partit. Aquest dissabte pot perdre el liderat si el Vic guanya a Lloret.