26 d’abr. 2010

IGUALADA HC 7 - CP VILAFRANCA 5 (OK LLIGA J.25)

El Vilafranca perd, l’Enrico debuta i marca

L’Igualada H.C. i el C.P. Vilafranca van disputar un dels partits més igualats de la 25ª jornada de l’Oklliga, on els dos equips s’han tractat de tu a tu, però al final els tres punts s’han quedat a la capital de l’Anoia. La nota destacada del partit, la va posar en Ricard Muñoz, tot fent debutar l’Enrico Mariotti amb el 1r equip del Caixa Penedès Club Patí Vilafranca.

El partit va començar amb un Vilafranca molt seriós i ben posicionat en defensa, ja que els igualadins no podien superar els homes vilafranquins, els quals cada vegada arribaven amb més perillositat a la porteria dels anoiencs. Però quan més bé jugava l’Igualada, un xut de mitja distància de Marc Navarro, al minut 10, va sorprendre a Jordi Domènech i la bola es va escolar per sota del cos del porter vilafranquí. Amb aquest mínim avantatge l’Igualada jugava més tranquil, però el Vilafranca es va refer i amb 15 segons va remuntar el partit, ja que a manca de 8 minuts i mig, Sergi Miras empatava el partit, i 15 segons més tard, avançava els de l’alt Penedès en el marcador. Amb aquest resultat semblava que les coses es posaven força encarades pels vilafranquins.Llavors va ser quan es va produir una de les notícies més destacades del partit, ja que Ricard Muñoz, a manca de 7 minuts per l’acabament del primer període, va donar entrada a pista al veterà Enrico Mariotti, el qual va fer el seu debut en aquesta Oklliga. A manca de 5 minuts per l’acabament de la primera part, Màgic Navarro va empatar d’un fort xut llunyà que va entrar per l’escaire dels vilafranquins i que poc hi va poder fer Jordi Domènech. Amb l’empat a 2 es va acabar la primera meitat.

La segona meitat va començar malament pels interessos vilafranquins, ja que als 50 segons d’haver començat, Edu Fernández avançava els igualadins en el marcador. Però l’alegria dels de l’Anoia va durar ben poc, ja que Sebas Moreno va fer l’empat a 3 tot just 14 segons després, mitjançant un xut que aparentment no portava perill, però que entre el pal de la porteria i el guà del porter Balagué es va empastar al fons de la xarxa. Amb l’empat a 3, l’Igualada no es va donar per vençut, i es veia obligat a anar a buscar la victòria, davant un C.P. Vilafranca que donava molta guerra. A partir d’aquí va ser el jove Enric Torner el que va marcar les diferències fent 4 gols, ja que al minut 22 feia el 4 a 3, i en el minut 20 feia el 5 a 3. Semblava que el partit es començava a decantar cap als igualadins, però 20 segons més tard que l’Igualada marqués el cinquè gol, els vilafranquins van retallar distàncies en el llançament d’una falta mitjançant Enrico Mariotti, que feia el seu primer gol en aquesta Oklliga d’un fort xut, que el porter igualadí no va poder fer res, davant de l’obús de l’italià. Quedaven 20 minuts i el partit estava més obert que mai. A manca de 14 minuts, Ferran Formatgé va tenir en el seu estic la possibilitat de marcar mitjançant una falta directa, però el seu xut el va aturar el porter vilafranquí. Però el que no va fallar va ser Enric torner en el llançament d’un penal a manca de 10 minuts, el qual va superar a Domènech i va fer el 6 a 4. Dos minuts més tard, Roger Riba feia el 6 a 5, en el rebot d’un penal xutat per ell mateix.

Quedaven 8 minuts i el partit estava més obert que mai, però a manca de 6 minuts els igualadins feien el definitiu 7 a 5 en què s’acabaria el partit, on els àrbitres no van està encertats ni per uns ni per els altres. El proper partit dels vilafranquins serà aquest diumenge dia 2 de maig a les 12:30h al pavelló vilafranquí.

Raimon Mascaró

IGUALADA H.C.: Balagué, Navarro (2), Fernández (1), Busquets i Creus –cinc inicial- Formatgé, Torner (4) i Blaiu

C.P. VILAFRANCA: Domènech, Rodríguez, Miras (2), Moreno (1) i Riba (1) –cinc inicial- Boira, Montserrat i Mariotti (1)

T.B.: Miras

Texte i fotos: CP Vilafranca