12 d’abr. 2010

OK LLIGA 2009-10 -JORNADA 23-

SATHER BLANES HCF 2 – CP VILANOVA 2
El Blanes te que remuntar dues vegades un marcador advers, per aconseguir lligar en el darrer minut un punt que feia justícia a un partit igualat i intens.
El Vilanova va sorprendre al Blanes des de un bon començament i va anar davant sempre. La bona actuació del porter rival va impedir que marxés amb els tres punts.

GEIEG SIDORME HOTELS 2 – FC BARCELONA SORLI DISCAU 3
El GEiEG ha plantat cara al Barça durant la primera part del partit, on s’ha avançat i ha arribat amb un avantatge de 2-1 al descans, però ha cabat sucumbint en el segon temps.
La falta d’encert ha fet que el Barça passés mals moments durant la primera part, però la “connexió argentina” blaugrana ha sigut clau per capgirar el marcador a l’inici de la segona i obtenir una victòria que els situa de nou segons a la taula, a un sol punt del líder.

CE LLEIDA LLISTA BLAVA 2 – TECNOL REUS D 5
El Lleida, que porta prop de dues setmanes sense entrenar-se, s’ha avançat en el marcador, però només ha pogut mantenir a ratlla al Reus durant els primers vint-i-cinc minuts d’un partit que va estar a punt de no disputar-se degut a les dificultats econòmiques de l’equip lleidatà.
El Reus ha sentenciat el partit amb quatre gols consecutius a la segona part, desprès d’un primer temps que ha acabat amb un ajustat 1-1. Els reusencs fan un altre salt a la classificació i ja es col•loquen en quarta plaça.

CE NOIA FREIXENET 1 – RONCATO CP VIC 0
El Noia, que no ha desplegat un joc gaire brillant, ha fet valer un gol a favor al inici del segon temps per superar al líder.
La falta d’encert del Vic, sobretot a bola aturada, li ha costat una derrota que l’aparta del liderat i el baixa fins a la tercera posició de la classificació.

CH LLORET 2 – ENRILE PAS ALCOY 1
El Lloret, amb el cap posat en l’important partit europeu contra el Reus, tot i no fer un bon joc, aconsegueix igualar i capgirar un resultat advers en un partit molt encallat i apàtic.
L’Alcoy no treu profit al seu avantatge inicial i acaba marxant derrotat de Lloret, el que el col•loca en una situació cada cop més compromesa.

CP CERCEDA 4 – HC COINASA LICEO 8
El Cercerda va practicar un bon joc, sobretot durant el primer temps, però va acabar sucumbint davant la major efectivitat del Liceo.
El Liceo va fer valer la seva eficàcia golejadora per desfer-se del seu antic filial i tornar a recuperat el liderat d’una OK Lliga que promet un final molt emocionant.

PROINOSA IGUALADA HC 4 – CEMETO TEIDE P TENERIFE 4
L’Igualada tenia encarrilat el partit amb un 3-1 a favor, però unes polèmiques decisions arbitrals i la efectivitat del Tenerife han estat a punt de llançar per la borda la feina feta, i els arlequinats han pogut esgarrapar un punt en els darrers segons.
El Tenerife ha capgirat un 3-1 que tenia en contra a manca de cinc minuts pel final, però finalment no ha pogut lligar els tres punts.

CAIXA PENEDÈS CP VILAFRANCA 2 – SHUM MAÇANET GRUPO MAESTRE 3
El Vilafranca es el nou cuer de la OK Lliga desprès de perdre el partit contra el SHUM. El 0-2 en contra al descans va pesar molt a sobre dels vilafranquins, que tot i dominar el joc durant el segon temps ho no van poder superar.
El SHUM continua en bona ratxa, i ha aconseguit lligar per primer cop dues victòries consecutives, el que fa que deixi la cua de la taula desprès de moltes jornades. Malgrat tot, el descens sembla el final evident a la temporada dels selvatans.