24 de maig 2010

OK LLIGA 2009-10 - JORNADA 28-

RONCATO CP VIC 3 – TECNOL REUS D 3
El Vic ha dit l’adéu matemàtic al títol de Lliga desprès de fer un bon partit malgrat ha acabat cedint un empat davant del Reus. Els vigatans han tingut opcions per guanyar, però les boles perdudes a mitja pista, i la falta d’encert davant Trabal, els hi ha passat factura.
El Reus ha signat un treball i, tot i que ha arribat a anar pel davant en el marcador, ha aconseguit endur-se un merescut empat de Vic, que el manté en la quarta posició de la classificació.

HC COINASA LICEO 0 – FC BARCELONA SORLI DISCAU 5
El Liceo va ser una ombra de l’equip que ens té acostumats i va deixar escapar els seus primers punts a casa en el partit més decisiu, deixant la OK Lliga en safata al Barça.
Un gran Barça, perfecte en defensa i letal en atac, va noquejar per complet al Liceo i ja acaricia el seu 13é títol de lliga consecutiu.

ENRILE PAS ALCOY 3 – CP VILANOVA 6
L’Alcoy va fer un desastrós segon temps, on va perdre el mínim avantatge aconseguit abans del descans (1-0), deixant escapar una immillorable ocasió per lligar la permanència. Els alcoians tindran que puntuar davant del Barça o Reus si volen salvar-se sense dependre dels altres.
El Vilanova va neutralitzar el 1-0 tot just iniciar-se el segon temps, i ja va fer-se l’amo del partit, que va acabar guanyant amb autoritat.

CEMENTO TEIDE P TENERIFE 5 – GEIEG SIDORME HOTELS 2
El Tenerife, que no s’hi jugava res, es va mostrar força espès durant el primer temps, però a la represa va fer-se amb el control del partit, va capgirar el marcador, i va acabar guanyant còmodament.
El GEiEG va fer un més que correcte primer temps, que van acabar amb un favorable 1-2, però desprès del descans va anar perdent pistonada fins que ja es va trobar amb un insalvable 4-2. Tindrà que esperar una altra jornada per obtenir la permanència matemàtica.

SHUM MAÇANET GRUPO MAESTRE 2 – CE LLEIDA LLISTA BLAVA 6
El descendit SHUM va fer un mal partit i al decans ja perdia per 0-3. Durant el segon temps va continuar amb la mateixa tònica i no va mostrar cap símptoma de poder aconseguir res de positiu.
El Lleida vol aferrar-se a les poques opcions de salvació que li queden, i sense fer un gran joc, no va tenir gaires problemes per desfer-se del seu rival.

CAIXA PENEDÈS CP VILAFRANCA 5 – CE NOIA FREIXENET 5
El Vilafranca, ja descendit, va aprofitar la visita d’un Noia que tampoc s’hi jugava res per oferir als seus aficionats un partit entretingut, amb alternànces, que malauradament se’ls hi va escapar en els darrers segons.
El Noia va anar quasi sempre a remolc del Vilafranca, tot i que s’en va anar amb avantatge al descans. Al segon temps va aconseguir empatar un 4-2, i va fer el definitiu 5-5 en els darrers segons.

PROINOSA IGUALADA HC 4 – CP CERCEDA 3
L’Igualada ha tigut que esforçar-se molt per obrir la llauna del Cerceda. Desprès d’aconseguir un còmode 4-1, ha acabat patint per lligar una victòria que li dona la salvació matemàtica.
El Cerceda ha pagat amb la derrota el seu joc massa conservador, i tot i que té encara un partit pendent, la seva salvació s’ha convertit en un utopia.

CH LLORET 4 – SATHER BLANES HCF 4
El Lloret va deixar escapar una bona oportunitat per fer-se amb el quart lloc de la classificació desprès de reaccionar massa tard. La igualtat va ser la tònica dominant del primer temps, en canvi, en el segon, el Blanes va marxar 2-4, el que va obligar al Lloret a fer un esforç per empatar. Els locals van desaprofitar una falta directa en els darrers segons, que els hi podia haver donat la victòria.
El Blanes, que ja no s’hi jugava res, va aconseguir marxar al descans amb un mínim avantatge de 0-1. En la represa van apretar al Lloret amb un 2-4, però en el darrer minut van cedir el empat i van estar a punt de perdre.