13 de juny 2010

OK LLIGA 2009-10 - JORNADA 30-

HC COINASA LICEO 3 – RONCATO CP VIC 1
El Liceo s’ha fet amb el subcampionat al derrotar al Vic en un partit treballat, que s’ha mantingut la emoció fins als darrers moments. Pablo Álvarez, autor de dos gols, ha acabat com a màxim golejador del campionat, empatat amb Toni Pérez (Cerceda) amb 43 gols.
El Vic, finalment, no ha pogut mantenir la seva segona plaça i tancar una gran temporada amb el subcampionat de la OK Lliga. Masoliver ha aconseguit empatar el gol inicial del Liceo, però els vigatans no han pogut frenar la reacció gallega.

ENRILE PAS ALCOY 3 – TECNOL REUS D 2
L’Alcoy ha fet la feina i ha aconseguit la victòria que el manté una temporada més a la OK Lliga sense tenir que dependre dels altres. Tot i això, els alacantins han patit molt, ja que han tingut que capgirar per dos cops un resultat advers que els col•locava en Primera.
El Reus, que amb la quarta posició assegurada ja no s’hi jugaven res, han posat en manifest la seva professionalitat i han sigut tot un os dur per els locals, que sigui dit de pas, tampoc es que fessin un gran partit, tenint en compte tot el que es jugaven.

CEMENTO TEIDE P TENERIFE 6 – FC BARCELONA SORLI DISCAU 4
El Tenerife ha pogut acomiadar-se de la seva afició amb una victòria contra el campió desprès d’una dura temporada. Els illencs s’han avançat 2-0 i desprès han tingut que capgirar un 2-4 per aconseguir els tres punts que els fan acabar a la mitja part alta de la taula.
El Barça, amb tota la feina feta, s’ha pres el viatge a Tenerife com unes petites vacances, i l’excés de relaxament els ha conduit a una derrota que no li porta cap tipus de conseqüència.

SHUM MAÇANET GRUPO MAESTRE 5 – CP VILANOVA 9
El SHUM no va poder entregar a la seva afició una victòria de comiat, en un partit on cap dels dos equips es jugava res, i que el únic al•licient que va tenir va ser la quantitat de gols que es van veure.
El Vilanova, que ja guanyava 1-6 al descans, no va tenir cap dificultat per doblegar al SHUM i acomiadar una bona temporada amb bon gust de boca.

CAIXA PENEDÈS CP VILAFRANCA 2 – GEIEG SIDORME HOTELS 4
El Vilafranca volia de totes-totes acomiadar-se de la OK Lliga amb una victòria i ha estat a punt de emportar-se al GEiEG a Primera quan ha aconseguit empatar 2-2 a falta de 2 minuts pel final.
El GEiEG necessitava els tres punts per assegurar la permanència a la màxima categoria, i ha plantejat un partit molt seriós per assolir-ho. Els grupistes han marxat al descans amb un mínim avantatge 0-1, que han tornat a aconseguir ben avançada la segona part (2-1). El gol de l’empat vilafranquí a manca de 2 minuts ha fet saltar les alarmes i s’han viscuts uns instants finals de partit d’autèntic infart, però amb final feliç pels gironins.

PROINOSA IGUALADA HC 2 – CE LLEIDA LLISTA BLAVA 3
Partit de pur tràmit per el Igualada, que va servir de comiat davant de l’afició per el tècnic Joan Carles i diversos jugadors. Els igualadins van sortir molt relaxats i no van oferir gaire resistència quan el Lleida va capgirar el matiner 1-0.
El Lleida tenia la obligació de guanyar, i esperar les punxades de dos dels seus rivals si volia mantenir-se un any més a la OK Lliga. Els lleidatans van complir amb solvència el seu propòsit, però el miracle no va arribar, i l’any vinent, en un principi, jugaran a Primera Divisió Estatal.

CH LLORET 4 – CE NOIA FREIXENET 2
El Lloret va començar un tant fred el partit, i es va veure sorprès amb un 0-2 en contra. Abans del descans van retallar distàncies, i en una millor segona part, van poder fer-se amb la victòria que els fa acabar la temporada en una meritòria cinquena posició.
El Noia, ja sense cap al•licient en joc, va començar molt posat en el partit, però a mida que passaven els minuts, es va deixar anar i no va oferir gaire resistència a la remuntada local.

SATHER BLANES HCF 3 – CP CERCEDA 4
El Blanes, amb el cap posat a la Golden Cup, va acomiadar-se de la temporada amb més pena que glòria, en un partit que només va poder maquillar en els darrers minuts amb dos accions a bola aturada, quan perdia 1-4.
El Cerceda va sortir aviat en busca de la victòria, a la espera de la punxada del GEiEG o l’Alcoi, però els tres punts finalment no li van fer servei i l’any vinent tornarà a la Primera Divisió. Un Hat-Trick de Toni Pérez li va servir per a proclamar-se co-Pichichi del campionat amb 43 dianes.