12 d’oct. 2010

LLIGA 1ª DIVISIÓ ESTATAL (JORN. 2) CP VILAFRANCA 5 - CH MATARÓ 4

El C.P. Vilafranca guanya al C.H. Mataró en un partit vibrant

El Caixa Penedès Club Patí Vilafranca ha debutat a casa amb una victòria davant el C.H. Mataró. Tots dos equips arribaven amb els mateixos punts, ja que havien empatat la jornada passada, els vilafranquins contra el Roller Oviedo i els del Maresme contra l’Alcobendas.

El partit ha començat amb un joc fluix per part dels dos equips, ja que ni uns ni els altres gosaven arriscar per por que el contrari els agafés al contraatac. Però en el minut 15 de partit, tot ha canviat, ja que l’entrenador vilafranquí, Ricard Muñoz, ha donat entrada al recuperat Gerard Vergés, que ha revolucionat el partit, ja que als deu segons d’estar a pista, ha fet el primer gol local  aprofitant una bola rebutjada pel porter sadurninec del Mataró, Jordi Esteve. Un minut després l’equip vilafranquí ha augmentat la diferència al marcador, ja que en una bonica jugada col·lectiva, Pablo Aguarón ha fet el segon gol del Patí, gràcies a una passada de Gerard Vergés. Quedaven 8 minuts i el Caixa Penedès ha controlat amb més tranquil·litat el partit, amb el Mataró arribant sense gaire perill a la porteria de Pere Anton. Però quan tot semblava que s’arribaria al descans amb el resultat favorable als vilafranquins per una diferència de 2 gols, el mataroní Èric Serra ha fet el 2 a 1 amb el què s’arribaria al descans.

La segona part ha començat molt bé per part dels mataronins, que semblava que havien reaccionat, i arribaven amb força perill a la porteria vilafranquina. A més, una targeta blava a Gerard Vergés els ha donat superioritat numèrica a la pista, però no l’han sabut aprofitar. Quan s’havien disputat 12 minuts, els àrbitres han xiulat un penal favorable als vilafranquins que ha estat transformat per Pablo Aguarón, i que a posat el 3 a 1 en el marcador. Però el Mataró no s’ha desinflat, sinó que ha reaccionat de cop, i en el mateix minut, mercès a una pilota penjada a l’àrea vilafranquina, de nou Èric Serra feia el 3 a 2. El Caixa Penedès veia d’aquesta manera reduït el seu avantatge, el qual ha intentat que s’ampliés. No ha sigut fins a manca de 6 minuts per l’acabament que Roger Riba ha fet el 4 a 2. Però mig minut després els àrbitres han ensenyat la segona targeta blava a Gerard Vergés i Adam Puig ha transformat la conseqüent falta directa que ha significat el 4 a 3. Amb aquest mínim avantatge i amb cinc minuts per endavant ambdós equips ho han donat tot per tal d’emportar-se els tres punts, amb anades i vingudes a les dues porteries. El Vilafranca ha vist primer porteria i ha fet el 5 a 3, obra de Brandon Carrara, en una jugada molt ben trenada entre ell i Roger Riba. Quedaven 3 minuts i mig i semblava que el partit estava vist per sentència, però un excel·lent xut de l’ex-vilanoví Xavi Pastó, a manca de dos minuts, des del mig de la pista s’ha escolat a la porteria defensada per Pere Anton Martínez, i ha significat el definitiu 5 a 4.

D’aquest manera el Caixa Penedès ha sumat els 3 primers punts a casa, i la setmana vinent es desplaçarà a la pista corunyesa del Cerceda, on intentarà esgarrapar els 3 primers punts lluny de la poliesportiva vilafranquina.

C.P. VILAFRANCA: Pere Antón, Palau, Ramon, Riba (1) i Aguarón (2) – cinc inicial- Carrara (1), Sabaté i Vergés (1)

C.H. MATARÓ: Esteve, Pasto (1), Feliu , Puig (1) i Bartrés –cinc inicial- Gassó, Garriga, Serra (2)

TARGETES BLAVES: C.P. Vilafranca: Vergés (2) // C.H. Mataró: Feliu (1)