6 d’oct. 2010

OK LLIGA 2010-11 (JORN. 1) CP VIC 3 - CP VOLTREGÀ 2

EL DERBI ES QUEDA A VIC
L’esdeveniment va complir amb les expectatives, i el pavelló estava ple fins la bandera. Una entrada espectacular, amb més de 3.500 persones -molts pagaríem per veure sovint els pavellons així-. Abans del partit, el Vic va oferir la Supercopa als seus aficionats, però l´acte que tothom estava esperant especialment, era veure als jugadors del Voltregà fent el passadís d’honor. A la grada es podien sentir crits de “Campions, Campions”.

Pel que fa al partit, el Roncato Patí Vic i el Voltregà es van guardar la qualitat i l’hoquei per la segona meitat. A la primera part massa nervis i massa respecte, però a la segona els equips es van despertar. Només començar, Titi Roca marcava 1-0, i un minut després, Masoliver, d’una gran jugada personal feia un xut a l’escaire aconseguint pujar el 2 a 0 a l´electrònic vigatà. El C.P.Voltregà però, no es va rendir, i va retallar diferències fent pujar el 2 a 1, obra de Juli Anguita. Els seguidors del Voltregà el van celebrar enfilats a la xarxa de darrera de la porteria, fet que als socis del Roncato Patí Vic no els va agradar gaire.

El C.P.Voltregà va arribar a la seva desena falta, donant pas a una falta directa, on tanmateix la qualitat individual de Lucas Ordóñez va servir per marcar diferències i posar el marcador 3 a 1. El partit es complicava pels visitants. Tot i així, a tres minuts pel final, Carles Rodríguez feia el 3 a 2. El Roncato va acabar patint per aconseguir els tres punts, però el marcador no es va moure més i els 3 primers punts es van quedar a casa.

Al final, alegria per els jugadors del Roncato Patí Vic, especialment per l´Ernest, que va tornar a ser l’heroi del partit. Ell explicava que mai havia jugat en una pista tant plena i recolzant l’equip en tot moment. També el tècnic, Quim López, deia que havia costat molt, però que amb aquest públic és molt difícil perdre.

RONCATO PATÍ VIC: Ernest Freixes ,Borja López, Jordi Carbó, Romà Bancells, Titi Roca(1). També van jugar Miquel Masoliver (1), Lucas Ordoñez (1) i Sergi Pla.

CLUB PATÍ VOLTREGÀ: Roger Torelló, Albert Grau, Juli Anguita (1), Gerard Teixidó , Jordi Romeu. També van jugar Carles Rodríguez (1), Santi Teixidó, Jaume Molas, Jordi Urbano i Jordi Codina .

GOLS:
Titi Roca Minut 29:02 1- 0 / Miquel Masoliver Minut 30:18 2- 0 / Juli Anguita Minut 36:07 2- 1 / Lucas Ordoñez Minut 37:20 3- 1 / Carles Rodríguez Minut 46:00 3- 2.

ÀRBITRES:Delfa (CAT) i Melero (VAL)