6 de des. 2010

PRIMERA DIVISIÓ ESTATAL (JORN. 10) CP VILAFRANCA 3 - CE LLEIDA LLISTA BLAVA 1

EL CAIXA PENEDÈS RENDIBILITZA LES SEVES OCASIONS I GUANYA 3 A 1 AL LLEIDA LLISTA BLAVA.

El Caixa Penedès va guanyar per 3 a 1 al Lleida en el partit corresponent a la 10ª jornada de lliga. Als penedesencs només els hi valia la victòria, doncs venien de perdre dos partits contra els líders de la categoria -Maçanet i Tordera-, i és que el rival ,el Lleida, un equip que ha començat la lliga de forma irregular però que mica en mica ha anat puntuant, abans de començar el partit només el separava del Vilafranca 1 únic punt.

El Lleida va començar el partit amb moltes ganes i això es va reflectir amb els diversos atacs constants que va fer, els quals no podien materialitzar, ja que a davant es van trobar amb un encertat Pere Anton. El Lleida i posava moltes ganes, però el Vilafranca va rendibilitzar molt bé les seves arribades a la porteria contrària, ja que en el minut 10 de partit, i en una jugada per darrera la porteria de Gerard Vergés, aquest treu una bola cap a l’exterior perquè Marc Sabaté engalti un fort xut des de mitja distància que es va escolar a la porteria del Llista Blava, defensada per Lluís Tomàs. Poc més d’un minut després del gol vilafranquí, l’àrbitre gallec de l’encontre va xiular un penal favorable als lleidatans, llançat per Andreu Tomàs, però el seu xut el va aturar Pere Anton. A partir d’aquest moment el Lleida va tornar a la càrrega com havia fet a l'inici del partit, amb constants jugades d’atac, però el Vilafranca, que es mantenia molt bé en defensa va evitar que el Lleida tingués la recompensa del gol, i amb un ajustat 1 a 0 es va arribar al descans.

A la represa, el Caixa Penedès va sortir amb ganes de començar a sentenciar el partit, i quan tant sols s’havien jugat 2 minuts, una ràpida jugada a dins l’àrea entre Pablo Aguarón i Borja Ramon, va fer que aquest fes pujar el 2 a 0 en el marcador. En aquest moment, el joc es va anar refredant, com l’ambient, i ni un equip ni l’altre es veien capaços de crear cap jugada que comportés perill pels porters. A manca de 8 minuts per l’acabament del partit, Andreu Tomàs va robar una bola a camp popi, va travessar la pista, es va presentar davant la porteria vilafranquina i va escolar la bola per sota el cos de Pere Anton posant el 2 a 1. Quedaven 3 minuts i el Vilafranca lluny de posar-se nerviós va continuar fent el seu joc, i una jugada trenada pel Patí, la va convertir en gol l'ex-jugador del Lleida, Gerard Vergés, fent el 3 a 1 en l'electrònic. Amb 3 minuts per endavant i amb el 3 a 1, els lleidatans encara van poder retallar distàncies, però la bola va anar al travesser, i a més a més, el Vilafranca va poder ampliar les distàncies, si una bona jugada de Gerard Vergés no l’hagués aturat el porter visitant. Però finalment el marcador no es va moure i amb el 3 a 1 es va acabar el partit.

La victòria reforça la moral dels vilafranquins, abans de desplaçar-se dissabte vinent a la població veïna de Santa Margarida i els Monjos, per tal de jugar el derbi alt penedesencs de la categoria, enfront a uns Monjos que tenen un punt més que els vilafranquins, i on tots els aficionats del Patí, s’han de desplaçar als Monjos per gaudir d’un derbi històric, que començarà a partir de les 20:30h.

C.P. VILAFRANCA: Martínez, Vergés (1), Ramon (1), Sabaté (1) i Riba --cinc inicial- Aguarón, Carrara i Palau

C.E. LLEIDA LLISTA BLAVA: LL. Tomàs, Navarro, Hinojal, Soteras i A. Tomàs (1) --cinc inicial- Martínez i Montané

FALTES: C.P. Vilafranca 8 // C.E. Lleida 12