12 de gen. 2011

NOVETATS A LA BANQUETA DEL CH LLORET

 
MANOLO BARCELÓ SUBSTITUEIX A IVAN TIBAU

Ivan Tibau ja no és l’entrenador del CH Lloret. Després de 32 anys consecutius lligat a l’hoquei patins, primer com a jugador de clubs com Igualada, Blanes o la mateixa selecció catalana i, posteriorment, com a tècnic del CH Lloret, Tibau va prendre ahir la decisió de deixar el càrrec de tècnic del primer equip. Una decisió, segons ell mateix, “difícil però necessària” per tal de trencar la mala dinàmica d’aquesta temporada en què l’equip és cuer amb només 4 punts després de finalitzar la primera volta. Tot i el desig del president de l’entitat per tal que Tibau seguís dirigint l’equip, el tècnic ha cregut convenient un canvi en la direcció, conscient que l’equip necessita un revulsiu ja mateix per tal d’iniciar una remuntada que encara és possible amb tota un segona volta per davant.

Ivan Tibau explicava avui mateix que es trobava molt millor que ahir, dia en què va presentar la dimissió, ja que està convençut que la seva decisió ha estat la correcta per buscar un canvi de dinàmica. Així doncs, Ivan Tibau deixa de ser tècnic del Lloret després de 3 anys en què ha aconseguit fites meritòries com un subcampionat de la CERS, un excel·lent cinquè lloc la temporada passada a l'OK Lliga (millor classificació de la història del Lloret) o ser el primer entrenador capaç de vèncer el Barcelona com a entrenador del Lloret (3 a 2).

I el substitut d’Ivan Tibau a la banqueta dels de La Selva i encarregat d’aquest revulsiu, no serà altre que Manolo Marceló. Home de gran experiència i currículum, Barceló va ser qui la temporada passada va fer aixecar el vol d’un altre equip de La Selva que passava un mal moment, el Sather Blanes. L’equip dirigit aleshores per Francesc Sucarrats també va tenir un mal inici de lliga que el va situar a la cua de la classificació i, amb l’arribada de Barceló, els blanencs van culminar una bona temporada quedant en novè lloc de l’OK Lliga i aconseguint el subcampionat de la Copa CERS. Enguany, Barceló va començar la temporada al mateix Sather Blanes però abans d’iniciar-se la lliga va deixar el càrrec i Ramon Benito en va ser el substitut. Així doncs, avui dimecres a les 20:30h comença una nova etapa pel Lloret amb l’elecció d’un home experimentat que sembla ideal per salvar un Lloret que es troba a vuit punts de la salvació.

El club no descarta fer alguna incorporació a  l'equip, depenent de les conclusions que tregui Barceló dels primers contactes amb els jugadors.

Text. OKCAT.CAT

Manolo Barceló en la primera xerrada amb els seus nous jugadors.

El president del CH Lloret, J. Perarnau va seguir el primer entrenament de Barceló.