10 de gen. 2011

OK LLIGA 2010-11 -RESULTATS-

JORNADA 13

ENRILE PAS ALCOY 3 – CE NOIA FREIXENET 6
L’Alcoy va fer un partit gris, sobretot en el segon temps, on va acumular un parcial de 1-6, que només va poder maquillar en els darrers instants.
El Noia va complir amb l’objectiu de guanyar per classificar-se per la Copa sense tenir que esperar caramboles, i ho va fer amb autoritat, malgrat el primer temps va acabar amb un ajustat 0-1.

CP VILANOVA 3 – IGUALADA HC 3
El Vilanova va aconseguir un punt en un partit molt igualat i molt intens, ja que un dels dos equips podia quedar fora de la Copa. Finalment l’empat va beneficiar als locals en decrement del seu rival.
L’Igualada, tot i que domina algunes fases del partit, aconsegueix in extremis un estèril empat que el deixa fora de poder jugar la Copa. El millor pels igualadins va ser el retorn d’Enric Torner, que va fer dos gols, desprès de la seva llarga lesió.

MORITZ CE VENDRELL 2 – SATHER BLANES HCF 1
El Vendrell es confirma com l’equip revelació d’aquesta temporada al assolir la classificació per la Copa en un brillant cinquè lloc, gràcies a derrotar al Blanes en un partit molt treballat, on els locals van acabar patint per lligar els tres punts.
El Blanes no va poder tornar amb un resultat positiu de terres tarragonines, tot i fer mèrits per aconseguir-ho. Els blanencs van reclamar un gol fantasma amb el 2-0, i desprès van topar amb una gran actuació del porter local.

CP VOLTREGÀ 5 – CH LLORET 3
El Voltregà va refer-se per dos cops d’un marcador advers, i desprès d’uns minuts d’igualtat va creure en la victòria i la va assolir en els minuts finals.
El Lloret continua sense aixecar cap i mostra les seves credencials per baixar de categoria, aquest cop al no saber rematar el partit quan ho tenia tot de cara contra un rival directe.

GEIEG 2 – RONCATO CP VIC 5
El matiner 1-0 s’ha quedat com una anècdota pel GEiEG, ja que el Vic l’ha contrarestat de seguida, quedant els grupistes esborrats de la resta del partit, que només han pogut maquillar el resultat en els minuts finals quant tot el peix ja estava venut. La derrota situa als gironins de nou en zona de descens.
El  Vic va fer un bon partit, dominant en tot moment i amb el control suficient per no tenir que patir, el que li ha donat tres punts que el mantenen empatat amb el Barça en la persecució dels líders de la taula.

BUYVIP.COM CP TENERIFE 6 – TECNOL REUS D 7
El Tenerife va fer un bon inici de partit i va poder posar-se amb un avantatge de 4-1 ben iniciada la segona part, però es va anar desfent al no poder aguantar la pressió visitant, i tot i que va mantenir vives fins al darrer segon les seves opcions de puntuar, va acabar sucumbint.
El Reus va començar el partit amb un excés de confiança que va fer que els locals s’anesin clarament en el marcador, però quan la màquina reusenca va despertar va resultar letal. Els roig-i-negres acaben líders la primera volta del campionat.

HC COINASA LICEO 2 – FC BARCELONA SORLI DISCAU 4
El Liceo no va poder superar en cap moment a un disciplinat Barça i va acabar cedint els tres punts. Els liceistes van aconseguir neutralitzar l’avantatge del Barça poc abans del descans, però 2 gols consecutius dels blaugranes a l’inici de la represa va deixar el partit costa amunt pels corunyesos.
El Barça necessitava com l’aigua els tres punts si volia mantenir-se viu a la lliga. Per aconseguir-los planteja un partit molt seriós i ho borda, avançant-se des d’un bon inici, dominant amb autoritat i mantenint al Liceo a ratlla, sense deixar-li cap opció de remuntada.