17 de gen. 2011

OK LLIGA 2010-11 -RESULTATS-

JORNADA 14

BUYVIP.COM CP TENERIFE 5 – HC COINASA LICEO 4
El Tenerife va aconseguir tres valuosos punts per continuar lluitant per sortir del pou de la taula, al derrotar al Liceo en un partit boig, ple d’alternances i remuntades en el marcador, i què finalment van poder resoldre gràcies a una falta directa favorable en els darrers segons.
El Liceo encadena la seva segona derrota consecutiva, cosa que deixa líder en solitari de la classificació al Reus. Els gallegs van capgirar un marcador advers fins posar-se amb un 1-3 a favor, però va veure’s desbordat per un rival molt motivat i que va saber aprofitar les seves oportunitats.

GEIEG 1 – TECNOL REUS D 6
El GEiEG va quallar una bona primera part, va crear problemes al Reus i va poder mantenir un incert 1-2 fins quasi als darrers compassos de partit, però uns minuts poc afortunats dels grupistes els van abocar a una golejada sense opcions.
El Reus es va col·locar com a líder solitari de la taula, desprès de tenir que picar pedra per poder sentenciar la victòria en els minuts finals. Els reusencs van poder marxar al descans amb un mínim avantatge, i fins als darrers sis minuts no van poder desplegar el seu joc amb solvència, sentenciant el partit amb quatre gols consecutius.

CP VOLTREGÀ 3 – RONCATO CP VIC 2
El Voltregà va posar de manifest que el derbi amb el Vic es el derbi per antonomàsia de l’hoquei d’elit, on la classificació dels equips no te cap rellevància, i pot acabar passant de tot. Desprès d’un partit molt disputat i intens, els locals van poder decantar el marcador al seu favor en el darrer minut.
El Vic es va veure sorprès per un rival hipermotivat que va avançar-se tot just començar el partit. Els vigatans van poder refer-se i, fins i tot, van capgirar el resultat, malgrat què el Voltregà va poder empatar poc abans del descans. La falta d’encert en la segona part va acabar per passar factura al Vic, que amb la derrota s’allunya perillosament del cap de la classificació.

MORITZ CE VENDRELL 1 – CH LLORET 1
El Vendrell va avançar-se i va dominar bona part d’una partit molt tosc, però no va saber materialitzar les seves ocasions i va acabar cedint l’empat.
El canvi d’entrenador va servir de revulsiu pel Lloret, què va aconseguir un punt de la pista de l’equip`revelació del campionat. Els lloretencs no van fer un gran partit, però van saber mantenir a ratlla el rival i van entrar empatats en un tram final del partit on podia haver passat qualsevol cosa.

CP VILANOVA 5 – SATHER BLANES HCF 2
El Vilanova va saber treballar-se el partit i portar el ritme segons els seus interessos, deixant sense cap opció al Blanes. Els vilanovins van avançar-se amb un 2-0, i a l’inici del segon temps, amb un ajustat 2-1 al marcador, van marcar dos gols consecutius que ja van encarrilar la victòria.
El Blanes no va tenir cap opció en la seva visita a Vilanova. Els blanencs només van inquietar als locals en els darrers compassos de la primera part quan van poder reduir l’avantatge amb el 2-1, però la ràpida reacció del Vilanova en el segon temps va deixar als blanencs fora del partit.

ENRILE PAS ALCOY 5 – TRADEGRUP IGUALADA HC 6
El Alcoy no va poder treure profit d’un partit molt vistós i boig, ple d’alternances al marcador i amb cap equip aconseguint un avantatge rellevant. Els alcoiants van desaprofitar tres penals i una falta directa que haurien pogut ser determinants.
L’Igualada va lluitar i patir molt per endur-se cap a casa els tres punts, desprès d’aconseguir el definitiu 5-6 a manca de cinc minuts pel final, i tenir que aguantar els constants embats rivals.

CE NOIA FREIXENET 2 – FC BARCELONA SORLI DISCAU 4
El Noia va avançar-se i, tot i que va veure com el Barça li capgirava el marcador, va estar plantant cara, aconseguint entrar amb un empat a 2 en els darrers minuts de partit. Encara amb un resultat clarament en contra, els noiencs van estar lluitant fins al darrer segon per aconseguir lligar, com a mínim, un empat.
El Barça va aprofitar la seva victòria i la derrota del Liceo per retallar distància amb el cap de la taula. Els blaugranes van tenir que esforçar-se i mantenir la concentració fins al darrer minut per defensar una victòria què, ni amb un 2-4 a manca de tres minuts, semblava assegurada.