19 de gen. 2011

OK LLIGA 2010-11 -RESULTATS-

JORNADA 15

FC BARCELONA SORLI DISCAU 5 – BUYVIP.COM CP TENERIFE 1
Un Barça molt seriós no ha donat peu a complicacions i amb un clar 4-0 al descans ja ha deixat el partit enllestit. En el segon temps, els blaugranes s’han limitat a mantenir el rival a ratlla i gestionar l’avantatge.
El  Tenerife s’ha vist dominat durant tot el partit per un rival què no li ha deixat marge per causar perill. Només en els compassos inicials del segon temps, els illencs han estat més actius, però al rebre el 5-1 han tornat a desinflar-se.

HC COINASA LICEO 3 – GEIEG 0
El Liceo va tornar a deixar palès què no esta passant pel seu millor moment i va tenir què patir molt per poder resoldre el partit, ja en els darrers minuts. Amb l’1-0 a favor, els liceistes es van veure assetjats pel GEiEG, i només la gran actuació del seu porter va impedir què el partit prengués un altre rumb.
El GEiEG es troba sense premi desprès de fer un gran partit a A Coruña, mantenint contra les cordes al rival durant bona part del temps. La seva falta d’encert final i dos gols rebuts en els darrers minuts van acabar per passar factura als grupistes.

TECNOL REUS D 8 – CP VOLTREGÀ 3
El Reus es referma al capdamunt de la taula amb una victòria contundent i sense contemplacions, ben treballada des del primer instant de partit.
El Voltregà, desprès d’oferir un xic de resistència en els primers minuts, va acabar totalment esborrat del partit.

RONCATO CP VIC 5 – MORITZ CE VENDRELL 2
El Vic no va fer un bon primer temps i va marxar als vestidors amb un 1-2 en contra. Però un segon temps espectacular de Lucas Ordóñez, què va fer 4 gols en total, va catapultar als vigatans cap a la victòria.
El Vendrell va fer saltar les alarmes de l’Olímpic de Vic quan es va posar 0-2 per davant, però va anar cedint terreny als locals, què van acabar remuntant i sentenciant.

CH LLORET 1 - CP VILANOVA 1
El Lloret va donar símptomes de millora en el seu joc, però no acaba de trobar l’encert necessari per rematar el partit quan el té a favor. Els lloretencs es van avançar, van aguantar molt bé al rival i van tenir opcions de guanyar, però van tenir que conformar-se amb un nou empat.
El Vilanova va sortir molt motivat en el segon temps, va aconseguir empatar el partit i va tenir clares oportunitats de capgirar el marcador. En els darrers minuts, qualsevol equip es podia haver fet amb la victòria, però la manca d’encert dels dos bàndols va provocar el repartiment final de punts.

SATHER BLANES HCF 6 – ENRILE PAS ALCOY 2
El Blanes va oferir un joc molt sòlid, i liderat per un inspirat Lluís Teixidó, autor de tres gols, va neutralitzar en tot moment al rival, aconseguint una inqüestionable victòria.
L’Alcoy només es va mostrar combatiu en els primers minuts de cada part, però van quedar esvaits un cop els locals van saber fer-se amb el control del joc.

IGUALADA HC 4 – CE NOIA FREIXENET 3
L’Igualada, tot i avançar-se i portar sempre la iniciativa en el marcador va tenir que treballar i patir de valent per lligar la victòria a un minut i mig del final.
El Noia no va donar mai el seu braç a tòrcer, i malgrat què va arribar amb un 3-1 en contra al descans, va aconseguir igualar el marcador i mantenir-se viu fins al darrer segon.