12 de gen. 2011

PRIMERA DIVISIÓ ESTATAL (JORN. 13) CP ARECES 3 - CP VILAFRANCA 3

EL CAIXA PENEDÈS VILAFRANCA OBTÉ UN PUNT D’ASTÚRIES, EN UN PARTIT QUE  FINS I TOT PODIA  GUANYAR

El Caixa Penedès Patí Vilafranca tornava a la competició després de les festes nadalenques. L’equip vilafranquí es desplaçava fins a terres asturianes, per jugar contra l'Areces de Grado, un equip molt perillós en pròpia pista, ja que només dos equips han pogut puntuar a la pista asturiana.

El partit va començar fred, i cap dels dos equips volia cometre el primer error. Sense gaires oportunitats clares de gol, en el minut 8 va ser l’equip de Grado, mitjançant el seu jugador José Abella, que es va trobar una bola morta dins de l’àrea i va aprofitar per fer 1-0. Quedava molt de partit i els jugadors vilafranquins, van anar apropant-se amb més perill a la porteria del Areces, defensada per el porter d’origen anglès Ian Morrison, on s’ha de destacar una bona jugada d’atac de Roger Riba que va fer lluir el porter local. I quan mancava 5 minuts per l’acabament d’aquesta primera part, un refús del porter del Patí, Pere Antón, l’aprofitava Pablo Togores per fer el 2-0. L’equip vilafranquí va tenir l’opció de retallar distàncies abans d’acabar aquesta primera part, quan un xut d’Oriol Palau el va desviar amb la careta el porter Morrison. Amb aquest resultat favorable a l’equip asturià es van acabar els primers vint-i-cinc minuts.

Semblava que el Vilafranca tindria les coses difícils per poder puntuar a Grado, però quan tant sols s’havien jugat 6 minuts i mig de la segona part, el jove Borja Ramon, feia d’un xut a mitja distància el primer gol vilafranquí. I sense temps de reacció pels asturians, el mateix Ramon, feia l’empat a dos d’un fort xut creuat, que poca cosa hi va poder fer el porter anglès de l'Areces. Quedaven 16 minuts i el partit podia trencar-se cap a un equip o altre. Vist el joc vilafranquí ràpid i directe, semblava que els penedesencs podien remuntar, ja que l'Areces va desaparèixer de la pista durant uns minuts, però la bona actuació de Morrison i la falta d’encert van fer que cap bola entrés. Fins i tot Pablo Aguarón, que no acostuma a fallar, va errar un llançament de falta directa.

A manca de 7 minuts i mig el gallec Javier Quintanal, va tornar a avançar als asturians, que ja es veien guanyadors del partit, i més quan l'home gol de la nit del Patí, Borja Ramon, fallava un penal trenta segons després. Amb tot, el Vilafranca no es donava per vençut, i una bonica jugada trenada entre Gerard Vergés i Brandon Carrara, feia que aquest últim fes el definitiu empat a 3 a manca de 6 minuts. Al final el Caixa Penedès encara hagués pogut fer el gol de la victòria, però cap més bola va voler entrar a la porteria local.

Ara el Caixa Penedès C.P. Vilafranca rebrà aquest diumenge al C.P. Burgos a partir de les 12:30h, abans de desplaçar-se a Alcobendas i acabar la 1ª volta.

C.P. ARECES: Morrison, Vallina, Togores (1), Gonzalez i Abella (1) –cinc inicial- Quintanal (1)

C.P. VILAFRANCA: Martínez, Vergés, Ramon (2), Carrara (1) i Riba –cinc inicial- Sabaté, Palau i Aguarón