23 de març 2011

EL CP SANT CELONI GUANYA EL TORNEIG TRIANGULAR DE FUENGIROLA

L‘equip de veterans del CP Sant Celoni es va proclamar campió del torneig triangular celebrat aquest passat dissabte 19 de març a Fuengirola (Màlaga), i que va enfrontar  a l’equip català amb els dos equips de la població, el CP Fuengirola Los Boliches i el CP Fuengirola Juventus.

Foto: Ismael Jiménez de la Cruz

El torneig es va disputar la tarda de dissabte en el pavelló D. Manuel Domínguez Vidarte de Fuengirola en mig d’un ambient extraordinari, provocat per la il·lusió amb la que ha rebut la localitat andalusa el recent renaixement de l’hoquei en les seves contrades. Els resultats del partits va ser els següents:

CP Fuengirola Los Bolihes 7 – CP Fuengirola Juventus 6
CP Fuengirola Juventus 1 – CP Sant Celoni 10
CP Sant Celoni 10 – CP Fuengirola Los Boliches 1

La expedició del CP Sant Celoni va tornar molt satisfeta de la seva aventura per la Costa del Sol, més que pel títol aconseguit, pel tracte i les mostres d’afecte rebuts durant la seva estància, i molt orgullosos d’haver estat ambaixadors per un dia de l’hoquei català davant d’un col·lectiu molt encoratjat en tornar a ressorgir l’hoquei a Fuengirola. Els del Vallès ara tornaran a centrar-se en la lliga catalana de Veterans, de la qual lideren el Grup B i tenen moltes opcions de poder jugar la propera temporada en el Grup A.

Foto: Ismael Jiménez de la Cruz