22 de març 2011

PRIMERA DIVISIÓ ESTATAL (JORN. 21) SAN ANTONIO 4 - CP VILAFRANCA 5

IMPRESSIONANT REMUNTADA!!!

Impressionant, magnífica, amb aquests adjectius s’ha de qualificar la victòria a la capital navarresa dels homes de Ricard Muñoz, en un partit que en el minut 8 de la segona part perdien per 4-0. I en els 17 minuts restants van remuntar per imposar-se per 4-5, la quinzena de seguidors vilafranquins desplaçats a terres navarreses, van patir i passar-s’ho d’allò més bé.

El partit va començar malament per l’equip vilafranquí, ja que en el minut 2 de partit Dantas feia 1-0 d’un fort xut de mitja pista que sorprenia a Pere Antón. Seguidament arribaria la primera aproximació de perill de l’equip vilafranquí en un contraatac portat per Aguarón, que serveix a Vergés, però el seu xut el desvia el porter Soldevila amb el casc. En el minut 6, una pèrdua de pilota de l’equip vilafranquí, va servir per què Arroyo arribés sol davant la porteria de Pere Antón, i per dalt feia el 2-0.

Amb aquest resultat en contra l’equip vilafranquí es va estirar i va tenir forces ocasions de marcar gol, destacar els bons xuts de fora l’àrea de Palau i Sabater, i una gran jugada de Carrara, que va posar la bola penjada dins l’àrea que va rematar Aguaron i la va aturar el porter navarrès Soldevila. L’ex-jugador vilafranquí Ferran Rosa també va tenir la oportunitat de fer el tercer per el San Antonio però el seu xut a la mitja volta el va aturar molt bé Pere Antón. A manca d’un minut el capità Roger Riba va estavellar la bola al pal. Amb aquest resultat negatiu de 2-0 per els interessos vilafranquins, s’acabava la primera part.

La segona part va començar igual que la primera. En el primer minut de la represa Ferran Rosa, d’un fort xut de fora l’àrea feia el 3-0, i dos minuts desprès en un contraatac del San Antonio, Rosa assisteix a Arroyo, que fa el 4-0. Malament, molt malament se li posava el partit a l’equip vilafranquí, però la intensitat i el coratge van donar els seus fruits. Mancaven 17 minuts per l’acabament del partit i Roger Riba feia el 4-1 aprofitant un refús del porter local.

En el minut 11 d’aquesta segona part, Aguaron feia el 4-2, i un minut desprès, en el 12, Borja Ramon feia el 4-3 d’un fort xut de fora l’àrea. El San Antonio va tenir la seva oportunitat de falta directa, perquè el CP Vilafranca va arribar al primer cicle de 10 faltes, l’encarregat de picar-la va ser Dantas però Pere Antón va aturar el seu llançament. En el minut 18, Borja Ramon feia l’empat a quatre. El deliri i l’alegria a la banqueta vilafranquina i a la grada entre els afeccionats vilafranquins va esclatar. Mancaven 7 minuts i el més difícil ja estava fet, ara només faltava el gol de la victòria.

En el minut 20, Roger Riba ho va intentar de falta directa, però el seu xut el va desviar Soldevila. El San Antonio també va tenir una triple ocasió de gol, però un immens Pere Antón ho va impedir. I en l’últim minut de partit, un bon contraatac portat per Borja Ramon, que assisteix a Gerard Vergès,  per què posi tota la mel que porta a dins per fer el definitiu 4-5. Ja no hi havia temps per més, alegria a l’expedició vilafranquina que s’emportava tres punts molt importats cap a Vilafranca.

SAN ANTONIO: Soldevila, Andrade, Dantas(1), Arroyo(2) i Rosa(1) –cinc inicial- Garcia, Goixoetxea.

CAIXA PENEDÈS VILAFRANCA: Pere Antón, Palau, Vergés(1), Ramon(2) i Aguaron(1) –cinc inicial- Riba(1), Sabater i Carrara.

FALTES: San Antonio: 14 // CP Vilafranca: 13

ÀRBITRES: Benitez – Tavera (Bé)