18 d’abr. 2011

MARC JULIÀ DEBUTA AMB EL PRIMER EQUIP DEL BARÇA

A KOPS D’STICK VA SER TESTIMONI

El partit de Lliga Europea entre el Blanes HCF i el FC Barcelona Sorli Discau del passat dissabte 9 d’abril, resultava intranscendent pels dos equips, però podria passar a la història per un altre fet: el debut de Marc Julià amb el primer equip del Barça.

Donat la poca transcendència i el plàcid desenvolupament del partit disputat a la Pista Blava de la nova Ciutat Esportiva de Blanes, el tècnic del Barça, Ferran Pujalte, va decidir donar entrada a Julià, que, amb el número 6 a la esquena, va gaudir de força minuts, intervenint amb molt entusiasme en el joc dels blaugranes, malgrat no va poder segellar la seva més que bona actuació amb un gol, tot i buscar-ho en diverses ocasions.

Marc Julià, amb 17 anys, és una de les perles amb més projecció de la base del Barça, on compagina l’equip júnior amb el Primera Nacional Catalana, estant una de les peces rellevants en tots ells. El jugador també és internacional en les categories inferiors de la selecció espanyola. Al igual que altres companys seus, Julià ja havia estat convocat en altres ocasions per Ferran Pujalte per suplir alguna baixa del primer equip, però encara no havia tingut la oportunitat de poder debutar sobre la pista.

Donat la qualitat i les bones maneres que apunta, Marc Julià es, sens dubte, un dels jugadors amb més futur de l’hoquei estatal. Qui sap si amb el seu debut, hem estat testimonis d’un moment històric.

Marc Julià va lluir els colors del Barça a les botes.
Per cert, el partit entre el Blanes i el Barça, corresponent a la jornada 6 del grup B de la fase de grups de la Lliga Europea, va acabar amb un 2-4 favorable als blaugranes, un resultat que només va servir per mantenir immaculats els registres del Barça, que ja tenia assegurada la classificació a la Final 8 com a líder de grup, mentre que el Blanes també tenia assegurada la segona plaça. Pel Blanes van marcar Jepi Selva i Armengol, de penal, en el segon temps. I pel Barça ho van fer David Páez i Adroher en el primer temps, i Reinaldo García i Torra en la segona part. El tècnic del blanes, Ramon Benito, també va fer servir el partit per donar minuts als jugadors joves Marc Armero i el porter Enric Núñez.

Podeu trobar un recull d’imatges del partit en aquest enllaç al nostre Facebook.