20 d’abr. 2011

PRIMERA DIVISIÓ ESTATAL (JORN. 25) LLEIDA LLISTA 4 - CP VILAFRANCA 3

EL C.P. VILAFRANCA ES DEIXA ELS PUNTS A LLEIDA

El Caixa Penedès Vilafranca es desplaçava fins a Lleida per tal de disputar la 25ª jornada de la 1ª Divisió Nacional davant del Llista Blava, en un partit que es preveia igualat, ja que uns i altres volien els 3 punts: els penedesencs per continuar mirant la part alta de la classificació i els lleidatans per dir definitivament adéu a les posicions de descens.

El partit va començar amb un ritme feixuc, i amb un joc lent per ambdós equips, però el Lleida es va trobar als 5 minuts de joc amb un gol de David Busquets de mitja distància, on el porter vilafranquí Cesc Campor, poc hi va poder fer. Mica en mica el Vilafranca va anar reaccionant tot creant jugades de perill a la porteria de Lluís Tomàs, coincidint en els minuts que el veterà Busquets no estava en pista. Als deu minuts els àrbitres van ensenyar targeta blava a Eugeni Navarro, però Pablo Aguarón no va poder transformar el llançament de la directa. El Lleida va aguantar la superioritat, però el Vilafranca no es va rendir i a manca de 6 minuts pel final, una jugada entre Riba, Palau i Vergés, va significar l'empat d'aquest últim. Amb l'empat els dos equips buscaven el gol per marxar amb superioritat al  descans, però cap va tenir sort i es va arribar a l'equador del partit amb els uns al marcador.

A la represa, el Lleida es va tornar a avançar als 4 minuts mitjançant Eugeni Navarro. Un minut després Roger Riba podia haver empatat si hagués transformat una directa que Tomàs li va aturar. Posteriorment, van ser els de la terra ferma els que van disposar de la mateixa ocasió, que va llançar el màxim golejador de la lliga, Andreu Tomàs. Un esplèndid Cesc Campor va aturar el seu llançament, però el rebot va tornar a anar a parar a l'estic del jugador lleidatà i Cesc, volen treure-li la bola, li va fer un discutit penal que els àrbitres van xiular. La pena màxima tenia els mateixos protagonistes i el mateix desenllaç que la directa, Tomàs i Campor, el qual va fer una gran aturada. A partir d'aquest moment el Vilafranca va tenir un penal a favor que Ramon va errar.

Per tal de reduir les distàncies el Patí va arriscar, i es va trobar a la contra amb el tercer gol dels de la capital de Ponent, obra d'Andreu Tomàs al deu minuts d'aquesta segona part. Quedava molt per endavant i els penedesencs disposaven d'una nova directa que el capità Riba, va errar. Semblava que les ocasions dels homes de Ricard Muñoz no volien entrar, però en canvi, el Lleida es va trobar amb el 4t gol a manca de 7 minuts. La reacció vilafranquina va arribar tard, i Brandon Carrara i de nou Gerard Vergés escurçaven les diferències fins a posar el 4 a 3 a manca d'un minut i mig. En aquest poc temps el Vilafranca ho va donar tot per guanyar jugant amb 5 jugadors i sense porter, però el Lleida va està molt bé defensivament i el partit es va acabar amb el 4 a 3 definitiu.

Ara el proper partit del Patí serà el diumenge 1 de maig a les 12:30h contra els Monjos, un partit que mai s'ha jugat en categoria nacional i que serà especial pel que comporta un partit d'aquesta rivalitat.

C.E. LLEIDA: Ll. Tomàs, , Eugeni Navarro, Marc Muntané, David Busquets, Andreu Tomàs -cinc inicial- Albert Soteras, Fredy Hinojo i Marc Povedano

C.P. VILAFRANCA: Campor, Ramon, Palu, Aguaron i Vergés --cinc inicial- Carrara, Riba, Sabaté

FALTES: C.E. Lleida 17 // C.P. Vilafranca 14