10 de maig 2011

OK LLIGA 2010-11 -RESULTATS-

JORNADA 25

ENRILE PAS ALCOY 0 – FC BARCELONA SORLI DISCAU 4
L’Alcoy tindrà que esperar fins a la darrera jornada per certificar la permanència al perdre de forma clara contra el Barça, en un partit que ja havien deixar escapar amb un 0-3 al descans. Els alcoians van despertar en el tram final del matx, quan el Barça ja s’havia relaxat, però no van poder materialitzar en gol les seves ocasions.
El Barça jugava un partit del tot intranscendent per ell, però va mantenir la concentració i la tensió necessàries per afrontar la Final 8 de la Lliga europea sense relaxacions. Els blaugranes es van avançar als primers minuts i van dominar i controlar eficientment la  resta del partit.

CP VILANOVA – CE NOIA FREIXENET
Dimecres 11 de maig, 21:00 h.

MORITZ CE VENDRELL 4 – IGUALADA HC 7
El Vendrell no va poder acomiadar amb una victòria davant la seva afició als cinc jugadors que abandonen el club aquesta temporada. Els vendrellencs es van avançar i van jugar un primer temps molt disputat, però tot i que van donar la cara, es van veure superats a la represa.
L’Igualada continua immers en la lluita per la quarta plaça i no va deixar escapar la oportunitat de poder sumar tres punts contra un rival que ja no s’hi jugava res. Els igualadins van aguantar molt bé durant el primer temps (3-3), i amb tres gols en els primers minuts del segon temps van poder encarrilar el partit.

CP VOLTREGÀ 5 – SATHER BLANES HCF 2
Com era de preveure, el Voltregà va obtenir tres punts que li asseguren virtualment la permanència un any més a OK Lliga, en un partit on van capgirar ràpidament un inicial 0-1 per acabar distanciant-se.
El Blanes, matemàticament salvat, afrontava amb relaxació un partit de pur tràmit.

GEIEG 1 – CH LLORET 0
Un solitari gol va donar el triomf al GEiEG en un partit entre els dos equips ja descendits, i que va transcórrer d’una forma massa tosca i marcat pel desencert dels dos equips.
El Lloret s’ha assegurat matemàticament el fanalet vermell de la taula, al no saber aprofitar les seves ocasions per superar al penúltim classificat en un partit disputat, però amb poc hoquei.

BUYVIP.COM CP TENERIFE 4 – RONCATO CP VIC 1
El Tenerife disposarà d’una jornada més per somiar amb la permanència tot i que, malgrat la victòria, no depenen d’ells mateixos. Els tinerfenys van fer un bon partit dominant amb autoritat de principi a fi.
El Vic, sense jugar-se res, va anar a fer pràcticament un “viatge de fi de curs” a Tenerife i no va inquietar en excés als locals.

HC COINASA LICEO 3 – TECNOL REUS D 3
El partit més important de la jornada es va saldar amb un empat que deixa en l’aire fins la darrera jornada el títol de lliga. El Liceo es va avançar però va deixar-se capgirar el resultat i va patir molt fins poder empatar en els darrers segons. Una victòria contra el Barça al Palau en la propera jornada, li donarà el títol.
El Reus va acariciar virtualment durant molts minuts el campionat de lliga, però la insistència local els hi va jugar una mala passada i van acabar per cedir un empat, que es podria haver transformat en desfeta si no fos per l’encert de Trabal al aturar una falta directa en els darrers segons. Per proclamar-se campions tenen que sumar un punt més que el Liceo en la darrera jornada.