30 de maig 2011

OK LLIGA 2010-11 -RESULTATS-

JORNADA 26

CE NOIA FREIXENET 7 – ENRILE PAS ALCOY 8
Un Noia que no s’hi jugava res, va avançar-se en el marcador, però va acabar sucumbint davant d’un rival que va saber capgirar el marcador en un partit disputat i entretingut. Els noiencs acaben el campionat en una molt meritòria quarta posició.
El Alcoy va sumar tres punts que li van permetre obtenir la salvació sense tenir que dependre del resultat dels altres rivals. Els alacantins van capgirar un 3-1 molt matiner i van saber aguantar als intents locals en uns intensos darrers minuts, on es van tornar a avançar definitivament gràcies a un gol de Toni Pérez, que va fer quatre i va acabar com a segon màxim artiller de la OK Lliga.

IGUALADA HC 4 – CP VILANOVA 5
Partit intranscendent, però molt disputat, el jugat a Igualada, on els locals van capgirar un resultat advers, però no van poder mantenir l’avantatge i van acabar per cedir els tres punts, al arribar massa tard la seva reacció final.
El Vilanova va prendre-li a l’Igualada la cinquena plaça de la classificació, al imposar-se en un partit amb moltes alternances i un final emocionant.

SATHER BLANES HCF 3 – MORITZ CE VENDRELL 2
El Blanes va acomiadar-se de la temporada amb una victòria que el deixa en una vuitena posició final.
El Vendrell va fer una insulsa primera part i va marxar als vestidors amb un clar 3-0 en contra. En la segona part va arribar una tímida reacció vendrellenca, però insuficient per inquietar al rival.

CH LLORET 3 – CP VOLTREGÀ 2
El Lloret va acomiadar-se de la temporada i de la categoria amb una clara victòria, que només es va veure enterbolida amb els dos gols rivals en el darrer minut.
El Voltregà no va poder guanyar, però la derrota del Tenerife li va assegurar la permanència.

RONCATO CP VIC 5 – GEIEG 5
El Vic va acabar cedint un empat en el darrer minut, en un partit amb més gols que hoquei, que va servir per acomiadar al tècnic Quim López i la resta de jugadors que no seguiran.
El GEiEG es va avançar diverses vegades, però el Vic igualava el marcador contínuament fins aconseguir donar-li la volta. Els grupistes van poder acabar salvant un punt.

TECNOL REUS D 4 – BUYVIP.COM CP TENERIFE 1
El Reus es va proclamar campió de la OK Lliga 38 anys desprès, al aconseguir una brillant victòria que no es va poder forjar fins ben avançada la segona part, quan els reusencs van poder deixar enrere el 1-1 regnant.
El Tenerife serà el tercer equip que perdrà la categoria, al no poder superar al Reus en un partit on van poder aguantar el empat a 0 durant tota la primera part,  i igualar un 1-0 desprès del descans, però van acabar sucumbint al joc letal del campió.

FC BARCELONA SORLI DISCAU 7 – HC COINASA LICEO 4
El Barça va obtenir una victòria de prestigi, però intranscendent, en un partit entretingut que va servir com a emotiu comiat a Páez, López i Adroher.
El Liceo va passar-se tot el partit més pendent del resultat del Reus que del seu joc, i finalment va caure derrotat amb claredat.