16 de maig 2011

PRIMERA DIVISIÓ ESTATAL (JORN. 27) CHP SANT FELIU 6 - CP VILAFRANCA 2

EL VILAFRANCA PERD A SANT FELIU

El Caixa Penedès Vilafranca disputava ahir l’avantpenúltima jornada de lliga davant del conjunt del Sant Feliu, en una de les pistes més difícils de la 1ª Nacional. El Patí arribava amb diverses baixes, cosa que va fer que el tècnic Ricard Muñoz, tornés a convocar el jove jugador del planter vilafranquí Xavier Semis, el qual també va tenir els seus minuts.

El partit va començar malament pels interessos penedesencs, ja que quan tant sols s’havien jugat 10 minuts de partit els locals es van avançar amb un gol de Ramon Altayó. Aquest gol va ser un cop dur pels vilafranquins, ja que dos minuts més tard, de nou Altayó, posava el 2 a  0 en el marcador. Molt es complicaven ja les coses pel Patí, i més quan a manca de pocs minuts per arribar el descans, una bola morta a dins l’àrea vilafranquina que no portava cap perill, i que el porter vilafranquí d’ahir, Cesc Campor, estava apunt d’aturar, es va colar plorant a la porteria del Vilafranca quan Borja Ramon va voler rebutjar-la amb la mala sort que se la va acabar introduint a la seva porteria.

Lluny de baixar els braços, el Vilafranca va tenir una tímida reacció amb diversos contraatacs i bones jugades que van  culminar amb el gol de Borja Ramon, en un bon contraatac a manca de 7 minuts pel descans. A partir d’aquest moment el Vilafranca encara veia una escletxa, per on poder remuntar el partit, però a manca de 51 segons, un gerro d’aigua freda va caure damunt el Patí en forma del quart gol del Sant Feliu. Un gol d’autèntica mala sort, ja que Gerard Vergés es va introduir la bola a la seva porteria quan el xut d’un jugador local li va rebotar a l’estic. Aquest gol deixava tocats els homes de Ricard Muñoz, deixant el 4 a 1 en el marcador i arribant-se així al descans.

A la represa el Vilafranca va començar amb ganes tot i el resultat, ja que arribava amb cert perill a la porteria defensada per Turón, però cap bola es volia escolar a la porteria local. Els minuts passaven i va ser de nou el Sant Feliu que, en una gran jugada col·lectiva, va posar el 5 a 1 en el marcador obra del jove jugador Tirso Gómez a manca d’un quart d’hora per acabar el partit. Amb aquest resultat era quasi impossible treure quelcom de positiu de la pista codinenca, i més quan a manca de 10 minuts, una altra jugada d’autèntica mala sort va fer que de nou el Vilafranca es marqués un altre gol en pròpia porta. En els últims minuts Ricard Muñoz va donar minuts als joves del planter Jordi Busquets i Xavier Semis, els quals van aprofitar els minuts que van tenir. Jordi Busquets va marcar el 2 gol vilafranquí de falta directa a manca d’un minut i mig, deixant el resultat final de 6 a 2 en el marcador.

Ara, el proper partit serà el proper dissabte a les 19:30h contra el C.P. Areces en un partit que ha canviat d’horari degut a la combinació del viatge de l’equip visitant.

CAIXA PENEDÈS PATÍ VILAFRANCA: Campor, Palau, Vergès, Sabaté i Borja–cinc inicial- Brandon, Busquets, Semis

C.H.P. SANT FELIU: Turón, Faixes, Casals, Valls, Gómez –cinc inicial- Vila, Fariza, Casabayo i Altayó.

ARBITRES: Rodríguez i Cornudella

FALTES: 10 C.P.H. Sant Feliu // 8 C.P. VILAFRANCA