23 de maig 2011

PRIMERA DIVISIÓ ESTATAL (JORN. 28) CP VILAFRANCA 3 - CP ARECES 5

EL C.P. VILAFRANCA PERD AMB L’ARECES PER 3-5

Caixa Penedès Patí Vilafranca i el C.P. Areces van disputar aquest passat dissabte un partit de tràmit, ja que els penedesencs no es jugaven res i l'Areces ja tenia pràcticament la permanència assegurada, la qual va acabar de certificar amb la victòria a Vilafranca.

El partit va començar amb un Areces que no es va voler deixar sorprendre, i en el minut 4 de partit ja dominava en el marcador amb un gol d'Abella. Sense temps de reacció pel Patí, els asturians es tornaven a avançar al cap de 5 minuts amb un gol de Pedro González. En aquest moment el Vilafranca va reaccionar i va començar a arribar amb perill a la porteria de Ian Morrisson mitjançant xuts llunyans i algun contraatac, tenint la recompensa a manca de 6 minuts pel descans amb un gol de Gerard Vergés d'un xut llunyà. Però l'Areces va tornar a ampliar distàncies a manca de 2 minuts pel descans i amb el 1 a 3 es va arribar a l'equador del partit.

A la represa l'Areces va saltar a la pista tal i com ho havia fet a la primera part, i quan tant sols s'havien jugat 70 segons va tornar a marcar posant el 1 a 4, obra de Pedro González. Encara el Patí no s'havia refet del gol que l'Areces va tornar a marcar un minut després el 1 a 5 obra del mateix González. Amb aquest resultat els de Grado es van confiar i van abaixar la guàrdia, cosa que van aprofitar els vilafranquins, ja que en el minut 10 d'aquesta segona part van fer el 2 a 5 obre del mateix Vergés, i 7 minuts més tard, Brandon Carrara feia el 3-5. Amb 7 minuts per davant el joc es va accelerar, però cap més ocasió va voler entrar a cap porteria. Als últims minuts el tècnic vilafranquí va tornar a donar minuts al jove jugador del planter vilafranquí Xavier Semis.

El proper partit del Caixa Penedès e jugarà el dia 4 de juny a les 20h al pavelló de Vilafranca en la darrera jornada de lliga d'enguany.

C.P. VILAFRANCA: Martínez, Vergés, Palau, Ramon i Carrara --cinc inicial- Sabatñé i Semis.

C.P. ARECES: Morrisson, Vallina, Sanchez, González i Abella --cinc inicial-Bernardo i Quintanal

FALTES: C.P. Vilafranca 6 // C.P. Areces 10