7 de juny 2011

ÈXIT EN LA CLOENDA D’HOQUEI PATINS PENEDÈS-GARRAF-ANOIA


Aquest passat dissabte 4 de juny al matí es celebrava al pavelló d’hoquei de  Vilafranca la Cloenda de les lligues d’hoquei patins Penedès-Garraf-Anoia en la categoria d’escola. L’acte, que ha estat organitzat pel Club Patí Vilafranca en col·laboració am el Consell Esportiu de l’Alt Penedès, ha estat un èxit de partiticipació i organitazció.

Així, els 250 jugadors, amb edats compreses entre els 4 i els 7 anys, i prop de les 600 persones que han assitit en la jornada final, s’ho han passat d’allò més bé en un acte on el més important era que tots els nens i nenes disfrutessin jugant a hoquei.

Durant el matí, els 23 equips que han participat en l’acte, han jugat 2 partits de 15 minuts, jugant-se un total de 26 partits. A més a més, els més menuts han pogut esmorzar després del seu primer partit, i divertir-se a l’exterior del pavelló on hi havia una zona d’imflables i jocs, on tots els menuts que volguessin podien matar l’estona jugant entre partit i partit. Alhora a l’exterior del pavelló també hi havia una zona on es podia degustar copes de cava i vi, gentilesa de les caves Baldús i una petita exposició de cotxes gràcies a la col·laboració de Garatge Huget de Vilafranca.

Al final de l’acte els organitzadors s’han felicitat per tal i com havia transcorregut la jornada i la resta d’equips participants han agraït la coordinació de l’organització que ha fet possible la vetllada.

Font: CP Vilafranca