16 de juny 2011

LLIGA DE VETERANS


SANT CELONI ACOLLIRÁ LES FINAL DE VETERANS “A” I “B”.

Les instal·lacions del CP Sant Celoni acolliran aquest divendres 17 i el dissabte 18 les finals de les Lliga Catalana de Veterans A i B de la present temporada.

La final del Grup A es jugarà en format de Final 4 entre els quatre primers classificats de la lliga regular, que malgrat encara té alguns partits pendents, ja han quedat decidides les primeres posicions. Els classificats per la disputa del títol són:

1er: FCBeterans
2on: FC Cuatro Vientos
3er: Mollet HC B
4rt: Girona CH A

Per decidir el títol del Grup B es jugarà una final entre els dos primers classificats de la fase regular, que han estat:

1er: CP Sant Celoni
2on: CP Congrés

Els veterans del Barça defensaran la corona de campions obtinguda l’any passat, en la primera temporada de existència del equip. Els blaugranes arriben a la Final 4 classificats com a líders inqüestionables de la fase regular, en la que només han cedit 2 derrotes en els 24 partits disputats, obtenint un espectacular promig golejador de quasi 7 gols per partit. Si poden reunir una bona representació de les seves figures seran, sens dubte, els clars favorits al títol.

El FC Cuatro Vientos de Blanes va ser el dominador de la competició abans de la entrada a escena del “Dream Team” del Barça, i actualment continua sent un dels equips més sòlids i competitius de la competició.  La seva defensa ha estat la menys golejada de la fase regular, amb 79 gols encaixats en 24 partits. Són plenament capaços de recuperar el títol que el Barça els hi va arravatar l’any passat.

Sense fer gaire soroll, el Mollet B s’ha tornat a plantar en una altra Final 4, cosa que diu molt sobre la seva regularitat en una competició molt oberta a les sorpreses i resultats incerts. El seu potencial no ha acabat d’esclatar, però en una competició a vida o mort, no es pot descartar mai a cap rival.

El Girona CH A ha estat un dels equips més complicats de guanyar durant aquesta temporada, degut ha que ha format un grup relativament “jove” i molt competitiu, reclutant a alguns jugadors recentment retirats de la màxima competició.  En eliminatòries a partit, els gironins poden resultar letals.

Ja que estem posats, cal destacar a altres equips que s’han quedat a les portes de la classificació com el CE Noia, finalista de la passada temporada, i que ha estat lluitant durant tota la temporada per mantenir-se en els llocs de privilegi, el CH Palafrugell, un nouvingut a la categoria que ha causat molt bones sensacions, o el CH Ripollet A, un equip que ha perdut molts pocs partits, però que l’excés d’empats l’han allunyat de la part alta de la taula.

Pel que fa al Grup B, el CP Sant Celoni, primer, i el CP Congrés, segon, han estat els clars dominadors de la categoria amb uns números realment espectaculars, acabant empatats en el més alt de la taula amb 60 punts de 66 possibles. En la lliga regular, els de Sant Celoni s’han imposat en els dos partits jugats contra el Congrés, cosa que, conjuntament a que juguen a casa, els fa favorits al títol, però ja se sap que en una final qualsevol cosa és possible. Sens dubte, tots dos són uns equips que la propera temporada faran un merescut salt qualitatiu i jugaran en el Grup A de la Lliga de Veterans.

Els horaris de la competició són els següents:

Divendres 17 de juny:
Semifinals de Veterans “A”

20:30 h: Semifinal 1:
2on classificat (FC Cuatro Vientos) – 3er classificat (Mollet HC B)

21:45 h: Semifinal 2:
1er classificat  (FCBeterans) – 4rt classificat (Girona CH A)

Dissabte 18 de juny:
Finals de Veterans “A” i “B”

18:30 h: Final “B”:
1er classificat  (CP Sant Celoni) – 2on classificat (CP Congrés)

19:45 h: Final “A”:
 guanyador SF1 – guanyador SF2

Ja sabeu, aquest cap de setmana, a Sant Celoni, teniu una bona oportunitat de tornar a gaudir de la màgia de noms mítics com Gaby Cairo, Quim Paüls, Joan Ayats o Marc Garangou.