19 de juny 2011

LLIGA DE VETERANS


CONGRÉS I BARÇA CAMPIONS!!!

Dues emocionants i disputadíssimes finals, jugades ahir sobre el lliscant terratzo de la pista municipal de Sant Celoni  van deixar com a campions de la Lliga de Veterans al CP Congrés i al FC Barcelona, que es van imposar per 3-2 i 4-3 al CP Sant Celoni i al Mollet HC B, respectivamant., en les finals dels grups B i A.

En la final del Grup B, el CP Congrés va tenir que superar al CP Sant Celoni, que jugava amb el factor pista a favor, remuntant un 1-0 en contra per posar-s’hi 1-3. Els celonins van escurçar la diferència i es va entrar en un vibrant i incert final de partit, però els de Barcelona van saber aguantar el 2-3 i es van endur el gat a l’aigua, proclamant-se campions. Tots dos equips jugaran la propera temporada en el Grup A.

La final del Grup A va ser més disputada encara, i amb moments de molt bon hoquei. El Barça es va avançar en el marcador, però el Mollet B va poder capgirar-ho amb un 2-3. Dos gols consecutius dels blaugranes els hi van tornar a donar l’avantatge i els minuts finals de partit van ser d’autèntic infart. El Barça revalida així el títol aconseguit l’any passat i ja porta dos de dos, mentre que el Mollet es queda per vuitena vegada consecutiva a les portes.

En breu penjarem un reportatge especial amb tota la informació d’aquesta fase final de la Lliga de Veterans.


1 comentari:

Anònim ha dit...

Francesc, moltes gracies pel super-detall dels posters. Ens vas deixar a tots sorpresos.
També et vull agrair el seguiment que ens has fet tota la temporada, una part d'aquesta victoria és teva. La propera temporada hi tornarem.

Tino