7 de juny 2011

SERGI MACIÀ, NOVA BAIXA DEL FC BARCELONA


La inesperada marxa de Ferran Pujalte i Quim Paüls, entrenador i secretari tècnic respectivament del primer equip d’hoquei del FC Barcelona, continua fent trontollar el complex organigrama tècnic del club, dons avui s’ha fet saber una nova baixa, la de Sergi Macià, fins ara ajudant de Pujalte i màxim responsable de l’hoquei formatiu del Barça.

Maciá, en un partit amb els veterans
Macià portava vinculat al Barça 22 anys -4 com a jugador i 18 com a tècnic-, on, un cop acabada la seva etapa com a jugador, va passar per diversos càrrecs tècnics, estant els darrers anys compaginant la banqueta del primer equip com ajudant de Paüls i Pujalte, i la direcció de l’hoquei base de la entitat. Macià també formava part del recentment creat equip de veterans del Barça, curiosament al costat de Paüls, Pujalte i Gaby Cairo (qui més sona com a proper entrenador), amb qui va guanyar l’any passat la lliga de veterans i aquest any ja s’ha classificat per la Final 4.

Macià portava dies disgustat amb la actitud que va mostrar el club en una reunió desprès de la desfeta de l’equip en la Final 8 de la Lliga europea, i a través de les xarxes socials ja va donar a entendre la seva possible sortida imminent del Barça, com finalment ho ha fet saber avui mateix a través del seu perfil a Facebook amb aquest comunicat:
Després de 22 anys (4 jugador i 18 entrenador) deixo el FC Barcelona. Amb la certesa d’haver disfrutat de moltes alegries, de conèixer gent, de fer amics, però sobretot d’haver disfrutat del meu esport que porto el cor. A tots els que heu estat al meu costat, gracies. I els exjugadors que han passat per la meva mà i m’han acompanyat en el camí, potser ens tornem a trobar.
Maciá no ha donat a conèixer quin serà el seu futur, però les seves paraules donen a entendre que encara vol continuar vinculat al món de l’hoquei, i de ben segur, ofertes no li faltaran, ja que la seva dilatada experiència, sobretot en la gestió de l’hoquei base, el fan ser una opció força interessant per molts equips.
Des de A Kops d’Stick li volem desitjar tota la sort del món en els seus nous projectes.
Ferran Pujalte i Sergi Macià, en un partit recent

1 comentari:

Anònim ha dit...

I QUE PASSARA ARA AMB L'EQUIP DE VETERANS?