24 d’ag. 2011

EL MORITZ CE VENDRELL INICIA LA PRETEMPORADA


COMUNICAT DE PREMSA

L'equip de la pasada temporada.
Dilluns 29 d’agost, el Moritz CE Vendrell iniciarà la pretemporada amb els primers entrenaments, els quals es veuran reforçats entre el 31 d’agost i el 3 de setembre amb una estada a Ripoll.

A l’espera de l’inici de l’OK Lliga, que no serà fins al 22 d’octubre, el Moritz CE Vendrell té programats els següents següents de preparació:

- dilluns 12 de setembre, a les 20.30 h, al pavelló del Club d’Esports Vendrell, contra Angola;

- dissabte 17 de setembre, a Lleida;

- dissabte 24 de setembre, a les 20 h, al pavelló del Club d’Esports Vendrell, contra els Monjos, coincidint amb la presentació oficial de l’equip,

- i dimarts 27 de setembre, a les 20 h, al pavelló del Club d’Esports Vendrell, contra el Reus.

D’altra banda, el Moritz CE Vendrell també disputarà la Copa Penedès, una competició promoguda pel portal www.esportspenedes.cat en la qual també hi jugaran el Noia, el Vilanova, el Monjos, el Calafell, el Vilafranca i el Reus Deportiu. El calendari dels partits per als vendrellencs en aquest torneig és el següent:

- dissabte 1 d’octubre, a la pista de l’Igualada;

- dimecres 5 d’octubre, a la pista del Noia,

- i dimarts 11 d’octubre, a les 20 h, al pavelló del Club d’Esports Vendrell, contra el Vilafranca.

Guillem Cabestany (Foto: CE Vendrell)
Si es classifica el primer o el segon del seu grup, el Moritz CE Vendrell completarà la pretemporada amb la final a quatre que tindrà lloc el cap de setmana del 15 i el 16 d’octubre al pavelló de l’Ateneu de Sant Sadurní d’Anoia.

L'entrenador, Guillem Cabestany, declara que “l'equip té moltes ganes de començar amb motivació i amb il·lusions renovades per tornar a fer una gran temporada com la passada”.