6 de set. 2011

AQUEST CAP DE SETMANA ES CELEBRARÀ LA XIX EDICIÓ DEL "TORNEIG DE LA VEREMA"


COMUNICAT DE PREMSA

Aquest proper cap de setmana, el Caixa Penedès Club Patí Vilafranca celebra el seu XIXè Torneig de la Verema, esdeveniment que serveix de presentació de tots els seus equips en les diferents categories. Enguany, el Patí tindrà representació en les categories d’escola (2 equips), prebenjamí iniciació, prebenjamí, benjamí (2 equips), juvenil (2 equips), junior, Segona Catalana, Primera Divisió Nacional Espanyola i l’equip dels veterans.

Aquest any, el Torneig s’amplia a dos dies en format de triangular per categoria degut al creixement dels equips base del club. Així, el divendres 9 de setembre a la tarda ja començaran els partits en les categories de mini-fem, escola i pre-benjamí iniciació. I el dissabte 10 de setembre es continuarà amb la resta de les categories fins arribar a les 19h, moment en què es farà la presentació de tots els jugadors i equips del del Club, així com l’actuació dels Falcons de Vilafranca. A les 20h hi haurà el partit de presentaciódel primer equip del CP Vilafranca, enfront el Roncato Patí Vic entrenat per Carlos Figueroa. 

Al llarg del Torneig hi desfilaran equips d’arreu de Catalunya. Així, els club participants seran, a banda del CP Vilafranca, el CP Sant Ramon, CP Cubelles, CE Vendrell, CP Cubelles, HF Sant Josep, CP Vilanova, GEiEG, Reus Deportiu, CP Masquefa, FC Martinenc, HC Vilassar, CHP Bigues i Riells, Olesa Patí, CH Cerdanyola, CP Calafell, CP Sitges, H. Montbui i CP Vic.

Cal esmentar que l’encarregat de fer el disseny del logotip i de la samarreta ha estat el jugador de l’equip Junior, Xavier Semis, i l’encarregat del cartell ha estat l’exjugador del Patí Vilafranca Sergi Martí.

HORARIS:


Font: CP Vilafranca