18 d’oct. 2011

1ª DIVISIÓ ESTATAL (JORNADA 2): SAN ANTONIO 8 - CP VILAFRANCA 10

VICTÒRIA DE MÈRIT A PAMPLONA

Aquest passat dissabte, el Caixa Penedès feia el seu primer desplaçament lluny de la poliesportiva vilafranquina. Per jugar a pamplona, davant del conjunt del San Antonio, l'equip de l'Alt Penedés es desplaçava fins a Navarra amb tres baixes: Brandon Carrara, Roger Riba i el porter Pere Anton Martínez, llocs que els van ocupar els júniors xavier Semis, Enric Martí i el porter del segon equip`del CP Vilafranca Marc Ferrer.

El partit va començar molt bé pels interessos vilafranquins, ja que en el minut 2, Pablo Aguarón feia d’un fort xut l’1 a 0. Però poc va durar l’alegria vilafranquina, ja que un minut més tard, Oriol Ortiz empatava el partit de penal. Amb l’empat, el Vilafranca va començar a atacar una i altra vegada la porteria dels navarresos, i en el minut 6 de partit, una gran jugada del Patí la va materialitzar Oriol Palau. Un minut més tard Pablo Aguarón feia el 3r, però dins del mateix minut Ortells retallava pel San Antonio, posant el 2 a 3.

El Vilafranca no es va posar nerviós, i a l’equador d’aquesta primera part, primer Gerard Vergés, després Oriol Palau, i seguidament Joan Vázquez, feien tres gols que ja començaven a marcar diferències pel Patí, posant-lo amb el 2 a 6 en el marcador. Amb tot, els locals intentaven arribar a la porteria de Xus Fernández, que rebutjava una i una altra bola, fins que a manca de 5 minuts per l’acabament, el San Antonio feia el 3r. Però Pablito Aguarón encara va tenir temps de fer un gol més pels penedesencs en el que restava, posant el definitiu 3 a 7 amb que s’arribaria al descans.

A la represa, el Vilafranca va sortir a fer més gols, i el festival golejador, aquest cop, el continuava el tècnic-jugador Jordi García tot just un minut després de que l’àrbitre fes el xiulet inicial de la segona part. Els locals seguidament, però, també feien el 4t mitjançant Andrade. En aquest moment el Vilafranca dominava el joc, i de nou Oriol Palau feia el 9è gol pel Vilafranca. Quedava molt de temps, el Patí va confiar-se en excés i els antoniencs es van anar creixent tot fent 3 gols, cosa que col·locava un 7 a 9 en el marcador mancant 5 minuts de joc. Tot podia passar, però Pablo Aguarón feia el desè gol del Vilafranca i el hat-trick particular, que ja feia respirar tranquils a la quinzena d’aficionats vilafranquins desplaçats a Pamplona. A manca de dos minuts els navarresos maquillaven el resultat deixant-lo en el 8 a 10 definitiu.

Ara, el proper partit del Vilafranca serà el diumenge 23 d’octubre a les 12:30h a casa, davant el Vila-seca, on els vilafranquins voldran tornar a endur-se els tres punts per començar-se a posar en una zona còmode de la classificació.

SAN ANTONIO: Soldevilla, M. Ortells (2), O. Ortells (3), Andrade (2) i Garcia –cinc inicial- Raja (1), Jofre.

CP VILAFRANCA: Fernández, Vergés (3), Palau (2), Vázquez (1) i Aguarón (3) –cinc inicial- Garcia (1)

FALTES: San Antonio 20 / CP Vilafranca 15

Text i fotos: Raimon Mascaró (web CP Vilafranca)