28 de des. 2011

CATALUNYA JUGARÀ EL MUNDIAL DE 2013

EXCLUSIVA!!! EXCLUSIVA!!! EXCLUSIVA!!!

DESCOBRIM ELS PLANS DE LA FECAPA PER SER-HI

Logo del Mundial 2013
A Kops d’Stick ha pogut saber que des de fa temps la FECAPA està treballant en secret en un pla per poder participar amb selecció pròpia en el proper mundial d’hoquei patins que es celebrarà a Luanda (Angola) en el 2013. Tota la operació, per que no es converteixi desprès en un monumental fiasco com va passar a Fresno, s’està portant en el més absolut hermetisme sota el nom en clau de “Operació Vete-a-Angola-que-mola”, però desprès d’un acurat treball d’investigació, hem pogut anar tirant de fils i estem en condicions de desvetllar alguns dels detalls de la trama.

Situació d'Angola
En primer lloc, la Federació Catalana té previst participar en representació de la República de Reno, una petita i antiga colònia catalana situada al nord d’Angola, que fa poc va obtenir la seva independència. La seva recentment creada Federació de Patinatge ha rebut una invitació per part de la FIRS per participar com a convidada en el Mundial del 2013. Davant la impossibilitat de que la FEREPA (Federació Renal de Patinatge) pugui confeccionar una infraestructura i un combinat en condicions en aquest espai de temps, el president d’aquesta, el Sr. Santi Nocent, ha contactat amb la FECAPA per establir unes pautes de col•laboració mútua, entre els que es troba la representació catalana en la fita mundialista angolenya.

Ara, el problema de la FECAPA es troba en poder desplaçar a tot l’equip fins a terres africanes sense despertar sospites entre la RFEP, i que aquesta pugui avortar la operació. Finalment s’ha optat pel medi de transport més discret i utilitzat en aquest tipus de viatge des de la península fins l’Àfrica: la furgoneta destartalada carregada fins les celles. Degut al extremat risc de la operació, la Federació Catalana ha decidit formar la selecció amb jugadors veterans. “Ells estan acostumats a viatjar i jugar en condicions extremes”, argumenten des de la FECAPA, “encara que, què coi!... si surt malament l’invent, d’aquesta manera tampoc es perd gran cosa”, afegeixen.

Tino Martínez ja ha fet les modificacions necessaries al seu  monovolum

El viatge de tornada es faria de la forma més tradicional: en patera fins les Illes Canaries, on els membres de la expedició serien rebuts per la Creu Roja i la Guardia Civil amb mantes i entrepans, “d’aquesta manera, guanyem el títol o no, farem història al ser els primers catalans a qui l’estat espanyol dona algo sense tenir que pagar-ho abans” han afirmat des de la Federació. “També vindrà bé, ja que només arribar ens faran una revisió mèdica, perquè aquí, amb les retallades, ens donaven hora pel 2018”, apunten les mateixes fonts.

Josep Enric Torner serà l'encarregat de conduir a la selecció catalana fins a bon port... mai millor dit!!!

La Federació no vol deixar cap cap sense lligar, i està cuidant fins el més mínim detall de la operació, sense deixar res per darrera hora, per poder evitar que qualsevol contratemps esguerri tota la feina. Així dons, podem constatar que alguns dels jugadors seleccionats ja han començat a rebre unes exhaustives sessions de raigs UVA per enfosquir la seva pell, i d’estirament de penis. També han iniciat unes classes de llengua i costums africanes per poder passar desapercebuts i sortint-s’hi airosos davant qualsevol situació de perill per el desenvolupament de la seva missió. “L’entrenament va a molt bon ritme, ja que no ens caldrà ensenyar-los a menjar i beure com si no ho haguessin fet a la seva vida, això ho fan força bé”, hem pogut escoltar en una punxada a un dels telèfons de la FECAPA.

Miquel Roura, Pep Busquets, Àlex Vila i Pep Àliva desprès de rebre les sessions de raigs UVA
Toni Rovira comprova amb l'equip mèdic que tot estigui a lloc desprès de la delicada operació.
N. de R.: Malgrat la postura i el muntatge ho pugui donar a entendre, les quatre senyoretes de la foto no són Roura, Busquets, Vila i Àliva (foto de dalt) passats pel Photoshop. 
Xavi Segarra i Joan Torner en una classe de ball típic

En cas de que la missió fallés i els membres catalans fossin descoberts per part de la RFEP, la Federació té elaborat un pla B, de rescat. Aquesta opció tractaria de que un altre grup de veterans, infiltrats entre les delegacions d’altres països participants al mundial, formessin un escamot que s’encarregaria de rescatar als representants catalans si aquests veiessin perillar la seva integritat física, i els portessin fins a un lloc segur per poder ser repatriats en condicions. Aquest altre grup també esta rebent formació específica per poder actuar amb garanties si les circumstàncies ho requereixen.

Gaby Cairo, en ple entrenament, serà l'infiltrat en la delegació argentina

La FECAPA està força convençuda de poder realitzar amb èxit la delicada operació, i en aquest cas, fins i tot planteja el negociar els drets de la història amb Hollywood per poder fer una pel•lícula al estil de “Missió impossible” o “James Bond”. Des d’A Kops d’Stick continuarem investigant tot el desenvolupament de la operació i anirem informant de totes les novetats que puguin sortir.

Òscar Sàez, Eduard Recio i Josep Portas al costat dels actors que portaran la història a la petita pantalla

...I això no es cap broma: en un dia com avui, recordem-nos dels més innocents:


3 comentaris:

Tino Martinez ha dit...

Francesc....això no serà una innocentada, oi??? jajaja

Em trec el barret, de la imaginació que pots arribar a tenir. Ets un autentic crack.
Ja saps, si vols venir a Angola, tens un lloc a la furgoneta..
Feliç 2012 a tots!!!

A Kops d'Stick ha dit...

Que et fa pensar que és una innocentada?...

Imaginació?... Ment retorçada, diria jo!

Si hi ha puesto a la furgona, clar que vaig!!! La aventura la narro jo en primera persona, que això olora a Pulitzer!!!

Espereu-me, que m'en vaig a fer els UVA!!!

Una salutació i feliç 2012!

Miquel Roura ha dit...

Realment ets "la ploma" amb més enginy i més documentat de la xarxa “hoqueística”.
Una forta abraçada i no afluixis mai.
Miquel Roura i els vetemollets.