9 de des. 2011

PROTAGONISTES "A KOPS D'STICK" 2011


JAUME SAHÚN JR. 
(Grup Hoquei Patins Patxanga)

Si el diccionari definís algun terme com a “Persona malalta de l’hoquei” , segur que al costat sortiria la foto d’en Jaume Sahún Jr... I és que encara no he trobat a ningú que visqui l’hoquei amb la passió que li posa en Jaume! És més, també té la virtut, habilitat, d’encomanar el seu entusiasme a tothom que l’envolta fins que, com hipnotitzats per cants de sirena, s’uneixen a qualsevol dels projectes hoqueístics que passen per la seva ment.

Juga, entrena, coordina, organitza... treu hores d’allà on sigui per fer-ho tot! I el que és més rellevant: ho fa perquè si, perquè li agrada! Té l’hoquei a la sang. Li ve de casta, ja que el seu pare, Jaume Sahún Sr., va ser un històric president del CE Cornellà i va estar vinculat a les categories base del FC Barcelona.

Juga de porter en la UE Barberà a la 1ª Catalana, i entrena a l’equip femení. Fins no fa gaire, s’encarregava també de coordinar la base de l’SFERIC de Terrassa. I per donar total llibertat a tots els seus projectes i idees, va crear aquest any el Grup Hoquei Patins Patxanga, una mena de d’agrupació destinada a difondre i gaudir l’hoquei patins, amb el que ja ha organitzat amb notable èxit unes “patxanguetes” i unes jornades de tecnificació.

La seva incansable ment no para de maquinar noves idees que giren al voltant de l’hoquei amb la que sorprendre’ns properament. En Jaume Sahún és el clar exemple de que no cal estar a primera fila per viure l’hoquei amb passió.


1 comentari:

Anònim ha dit...

Simplement O´rei Sahún