26 de febr. 2012

EL VENDRELL JA PREPARA LA SEVA PARTICIPACIÓ A LA COPA

 Comunicat de premsa del CE Vendrell

VENDA D’ENTRADES PER AL PARTIT DEL MORITZ CE VENDRELL A LA COPA DEL REI

La Secció d’hoquei del CE Vendrell informa que posa a disposició dels socis i aficionats la venda anticipada d’entrades per al partit que el Moritz CE Vendrell jugarà contra el Coinasa Liceo, a la fase final de la Copa del Rei, que tindrà lloc dijous 1 de març, al vespre, al Pavelló Municipal el Garraf de Vilanova i la Geltrú.

Preu de l’entrada: 10 euros (5 euros per a menors d'entre 8 i 15 anys).
 
Amb la compra de l’entrada a través del Club també es rebrà una samarreta commemorativa.

També hi haurà la possibilitat de fer el desplaçament amb autobús per 5 euros. Se sortirà a les 19 h des de l’estació d’autobusos del Vendrell.

Les persones interessades ja podran comprar les entrades dissabte 25 de febrer, al pavelló del Club, durant el partit de la CERS. També es podran adquirir a través de les Oficines del Club, de la Cafeteria del Club, del Bar Montserrat (ctra. Dr. Robert) i de la Cerveseria el Racó (c/ Muralla).

Dissabte 25 de febrer, a la mitja part del partit de la CERS, se sortejaran dues entrades, amb desplaçament amb autobús inclòs. Per poder participar en el sorteig, s’hauran de comprar les tires de números a l’entrada del pavelló del Club.