12 de març 2012

1ª DIVISIÓ ESTATAL 2011-12 (JORN. 20): CP TORDERA 0 - CP VILAFRANCA 5

Font: Roger Chavalés i Raimon Mascaró (Web CP Vilafranca)

VICTÒRIA CÒMODA DEL PATÍ A TORDERA

El Caixa Penedès Club Pati Vilafranca es va desplaçar fins a Tordera per disputar la 20a jornada de la primera divisió nacional, en la qual va guanyar el partit per 0-5. No va jugar Joan Vázquez per un cop al dit.
El partit va començar amb alternatives a una porteria i l’altra, però els dos porters van està molt encertats. El Patí tenia el domini de la bola, i mica en mica va anar intensificant les seves arribades a la porteria del porter torderenc, Jordi López, fins que en el minut 12, Roger Riba va fer el 0 a 1 en desviar un xut de Brandon Carrara des de mitja pista. El Vilafranca volia fer el 2n gol, però els del maresme, desplegant un joc dur es van acostar a la porteria de Pere Anton amb perill. Passant 3 minuts des de el primer gol, Pablo Aguarón va marcar el 2n gol vilafranquí desviant un  xut de Roger Riba, que el porter local no va poder aturar.
Quan faltaven 7 minuts per acabar la 1a part, el arbitres van assenyalar un penal a favor del Vilafranca que va xutar Riba, però el porter López va aturar. El 3r gol, Riba el va marcar encarant el porter del Tordera. Poc desprès, Oriol Palau va aprofitar un contraatac i va enviar la bola al pal. Quan faltaven 2 minuts per arribar al descans Joan Muntané s’escapava per la banda i li va fer un ganxo al porter que va ser el 4t gol del patí, el seu 3r gol amb el Vilafranca. Amb aquest resultat es va arribar a l’equador del partit.
A la represa, el Tordera va sortir amb ganes de reduir distancies en el marcador, però les seves arribades a la porteria del Vilafranca eren aturades  per Pere Anton, que va fer un bon partit. En el minut 13 Pablo Aguarón va disposar d’una falta directa, però el seu xut no va entrar. Un  minut després el Tordera va tenir dos penals al seu favor però cap dels dos va entrar i desprès van tenir una falta directa, que Sergi Parra la va fallar. A continuació, els locals van tenir una triple ocasió en 10 segons, que Pere Anton les va parar totes 3, tot i que es va fer una petita lesió sense importància. Quan quedaven 4 minuts per acabar el partit, Pablo Aguarón va fer el 5é, de darrere porteria que va tocar l’espatlla del porter i va entrar. Establint així el 0-5 definitiu.
C.P. TORDERA: Jordi Lopéz, Sergi Parra, Adrià Martos, Ricardo Valverde i Jose Martos - cinc inicail- Andrea Bolcato, Bernabé Garcia i Marc Serra
C.P.VILAFRANCA: Pere A. Martínez, Gerard Vergés, Joan Vázquez, Brandon Carrara i Roger Riba -cinc inicial- Pablo Aguarón, Oriol Palau i Joan Munatané