14 de març 2012

ENQUESTA: MILLOR JUGADOR DE LA COPA 2012


BUSQUEM AL MILLOR JUGADOR DE LA COPA 2012

Malgrat aquest any no hem pogut ser in situ a tots els partits de la Copa del Rey, hem decidit, al igual que els dos anys anteriors, organitzar una enquesta per triar al que els nostres seguidors pensen que ha esta el millor jugador del torneig.


Aquests són els candidats d’enguany:

PABLO ÁLVAREZ (FC Barcelona). Juntament amb Marc Torra, Álvarez ha estat l’únic jugador capaç de veure porteria en els tres partits que ha jugat en aquesta Copa. La seva tècnica i habilitat, amb els seus 4 gols han estat claus per desequilibrar i treure endavant els complicats partits del Barça. El seu gran gol a la final va ser determinant per donar un nou rumb al partit.

BETO BORREGÁN (FC Barcelona). Pel capità del Barça sembla que no passin els anys, i per moltes figures mundials que l’envoltin, ell continua sent l’eix i ànima de l’equip blaugrana. Amb la seva experiència, la seva presència sobre la pista ha estat clau per redreçar els moments complicats pel Barça, carregant i reorganitzant el joc de l’equip.

FRANCESC GIL (CP Vilanova). El màxim golejador del Vilanova a la OK Lliga ha confirmat el seu bon estat de forma també a la Copa, fent en els dos partits jugats cinc gols, dos d’ells, consecutius, que van servir per posar contra les cordes al Barça en la semifinal.

XAVIER MALIAN (HC Liceo). Un porter que continua en una espiral evolutiva ascendent a ritme constant. En el partit de quarts va treure de polleguera als davanters de El Vendrell, aturant 4 penals i 2 faltes directes, que van permetre al Liceo encarar la eliminatòria amb relativa facilitat. En la semifinal va tornar a tenir una encertada actuació, però no va ser prou per a que l’equip passés a la final.

XAVIER PUIGBÍ (CE Noia). Aquesta edició de la Copa ha servit per confirmar a Puigbí entre els grans porters actuals. Segur, encertat i brillant en els tres partits, ha estat peça fonamental per que el Noia fes un gran paper en el torneig. La seva actuació a la final va ser de videoteca, i si el Noia s’hagués acabat per endur el títol, Puigbí hauria estat triat MVP sense cap mena de dubte.

TONI SERÒ (CE Noia). En un equip tant conjuntat com el Noia és molt difícil destacar un jugador que sobresurti sobre l’altre. Però Serò, a la Copa, ha seguit la mateixa línea que a la OK Lliga, sent el jugador més incisiu i el referent en atac del Noia. Un gol seu contra el Blanes va donar als de Sant Sadurní el passi a semifinals, i a la final va complicar-li la vida al Barça amb dos gols.

MARC TORRA (FC Barcelona). Segurament és el jugador més determinant del panorama hoqueístic actual. És un malson per porters i defenses rivals perquè sembla que converteix en gol tot el que toca. Autor de 7 gols, ha  estat el màxim golejador d’aquesta edició de la Copa i MVP de la final on, a part de marcar el gol de l’empat, va fer una extraordinària centrada a Pablo Álvarez per fer el gol que capgirava el resultat. Borregán l’ha batejat com a Marc “Leo" Torra.

Podeu votar al vostre favorit mitjançant la enquesta que tenim penjada en el lateral del Bloc.

Beto Borregán va rebre el trofeu " A Kops d'Stick" que l'acredita com a Millor Jugador de la Copa 2011