9 d’abr. 2012

CAMPUS OKMANIA 2012


PUBLINOTÍCIA

TORNA EL CAMPUS OKMANIA

Desprès de la positiva experiència que va significar la 1ª edició del CAMPUS OKMANIA l’estiu del 2011, els organitzadors s’han engrescat en realitzar una nova edició per aquest estiu. Corregint els errors “de principiant” que varen sorgir en la edició anterior, i afegint un munt d’interessants novetats, la edició 2012 del CAMPUS OKMANIA es presenta com una de les més atractives opcions per a que els menuts aprenguin i gaudeixin de l’hoquei durant la temporada estiuenca.


El CAMPUS OKMANIA continua estant organitzat i dirigit per Jordi Carbó (jugador del CP Vic) i Franc Gonzàlez (jugador del Girona HC ), i comptarà amb la col·laboració d’innumerables jugadors i jugadores de primer nivell, com poden ser Titi Roca, Raül Pelícano, Sergi Fernández, Paula Torner, etc... La estància, i les activitats esportives i de lleure tindran lloc en la localitat costanera de Lloret de Mar (La Selva) entre el 24 de juny i el  2 de juliol, sent aquesta la principal novetat: una durada de 9 dies en lloc de la setmana habitual d’altres campus. Una altra important novetat és que la organització cedirà als participants tota la roba de carrer i entrenament. I a això cal afegir l’increment a la oferta d’activitats d’oci, que seran entre altres, sortides en 4x4, parc aquàtic, platja, taller de pizza, etc...

Algunes imatges del CAMPUS OKMANIA 2011

El CAMPUS OKMANIA té un número de places limitat a 50 nens i nenes nascuts entre 1997 i 2005, i si es realitza la inscripció abans del 20 de maig, es podrà gaudir d’un 10% de descompte sobre el preu base.

Podeu trobar tota la informació sobre el campus en els següents enllaços:

WEB              FACEBOOK