11 d’abr. 2012

NOU GEST SOLIDAI DEL CE VENDRELL


COMUNICAT DE PREMSA CE VENDRELL
El somriure que s’encomana rep el suport del Moritz CE Vendrell

El passat dimecres 4 d’abril, abans del partit amistós amb la selecció francesa sub-23, el Moritz CE Vendrell va donar suport a la campanya solidària “Cap nen sense somriure” promoguda per InSa en benefici de l'Obra Social de Sant Joan de Déu.


InSa és el nom amb què es donen a conèixer dues amigues, l'Íngrid i la Sandra, que els agrada crear peces de bijuteria i compartir-les amb les seves amistats. L’any passat, com a mares d’un dels equips de la base de la Secció d'Hoquei del Club d'Esports Vendrell, van col·laborar de forma econòmica en l’organització del Torneig d’hoquei base Andreu Santacana amb la producció i venda d’unes polseres amb els colors dels diferents equips que hi van participar.

Les promotores de la campanya solidària amb Òscar Ruiz, capità del Moritz CE Vendrell.

Ara han volgut promoure una iniciativa solidària de gran abast per col·laborar amb l'Obra Social de Sant Joan de Déu amb la producció i venda d’unes polseres de goma elàstica amb una peça banyada en plata d’una cara somrient. El preu d’aquestes polseres solidàries és de 5 euros i els beneficis es destinaran a programes socials de Sant Joan de Déu en infància hospitalitzada i recerca.

Imatge de detall de la polsera solidària.

I per donar un impuls a aquesta campanya solidària, la setmana passada InSa va rebre el suport del Moritz CE Vendrell. Abans del partit amistós contra la selecció francesa sub-23, les promotores del projecte es van fotografiar amb la plantilla de l’equip i amb alguns membres de la Junta de la Secció d'Hoquei del Club d'Esports Vendrell. Al finalitzar el partit, tots ells van comprar una polsera i van aportar el seu granet de sorra a aquesta iniciativa solidària, a la qual també s’hi van sumar alguns dels aficionats que van apropar-se al pavelló a veure el partit.

El Moritz CE Vendrell amb les promotores de la campanya solidària.
 
Aquestes polseres solidàries, que fan possible molts somriures, es poden adquirir a través del:

-i del Facebook InSa Complements.

Les entitats interessades a donar-hi suport poden posar-se en contacte amb InSa a través del mateix correu electrònic disponible per a l’adquisició de les polseres.