OK LLIGA FEM 2011-12 (JORN. 14 -AJORNAT-): IGUALADA HC 6 - CP VILANOVA 5

Font: Premsa Igualada HC

PER FI, VICTÒRIA A LES COMES
El IHC assoleix la primera victòria de l’any a Les Comes.

Enric Bernadas | De partit vibrant i d’alta intensitat, és com es podria qualificar el que les noies del Fontanellas y Martí IHC van disputar envers el sempre difícil conjunt de la capital del Garraf.

L’encontre va començar bé per les noies que entrena en “Pirri”, quan al minut sis la Maria assolia batre per primer cop la porteria visitant. Però com ve sent habitual a Les Comes, l’equip en comptes de tranquil·litzar-se, ha entrat en la precipitació. Fruit d’això, tan sol dos minuts desprès, el Vilanova aprofitava un desajust defensiu per empatar. Per sort les igualadines es posaven les piles de nou i la Raquel acabava una jugada personal col·locant la bola al fons de la porteria. Altre cop avantatge al marcador i precipitació, que les visitants van aprofitar per en menys d’un minut capgirar el marcador i posar el 2 a 3 al lluminós. Aquest resultat ja no es mouria fins la segona part, quant a poc de començar, l’Elba aprofitava el refús de la portera del Vilanova, desprès de dues rematades igualadines, per colar-li la bola per sota del cos amb un bon xut ras.

Durant sis minuts les igualadines van aguantar amb l’empat a tres, però de nou una errada defensiva deixava que les vilanovines s’avancessin un cop més. Poc els va durar l’alegria a les noies del Vilanova, perquè la Raquel robava una bola al mig del camp i tan sol trenta segons desprès, regatejava a la portera visitant per fer pujar el 4 a 4 al marcador. Llavors sí que les noies del Igualada H.C. van fer la feina que tocava, i poc desprès que les rivals disposessin d’una falta directe per acumulació, que la Teresa va saber controlar en tot moment i forçar l’errada la jove davantera visitant, fruit d’una jugada de triangulació entre la Raquel, l’Elba i la Maria, qui la finalitzava posaven el 5 a 4 al marcador. Quedant ja tant sols trenta segons, les visitants se la jugaven canviat la portera per una cinquena jugadora de pista, però la bola va ser robada per noies del IHC i l’Elba de nou assolia el 6 a 4 a manca de catorze segons. Semblava que tot estava dat i beneït, però les vilanovines s’aprofitaven de la relaxació de la defensa local per posar el definitiu 6 a 5 al marcador.